Aktualności

03 października 2017
Nowość z Warmii! „Sztuka mięsa” – steki z wołowiny dojrzewającej

Zakłady Mięsne „Warmia” wprowadzają na rynek nową linię steków z wołowiny dojrzewającej – „Sztuka mięsa”. To w 100% naturalne mięso pochodzące z własnej hodowli i od sprawdzonych, lokalnych dostawców. Swoje walory smakowe zawdzięcza przechowywaniu w specjalnych warunkach chłodniczych i wilgotności przez okres do 8 tygodni. W skład nowej linii produktów wchodzą m.in. steki z polędwicy, […]

CZYTAJ
09 sierpnia 2019
Nota prawna

Plan podziału MARDI SP. z o.o. z siedzibą w Biskupcu poprzez przeniesienie części majątku na ZAKŁAD UBOJU BYDŁA BISKUPIEC spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Biskupcu-Kolonia Druga z dnia 09 sierpnia 2019 roku.

CZYTAJ