• Aktualności
  • Produkty
  • Produkty wolno gotowane
  • Przepisy
  • O nas
  • Współpraca
  • Sieć sklepów
  • Steakownia
  • Kontakt
Wędliny
  • Drobiowe
  • Produkty na grilla
  • Biskupieckie Specjały
  • Warmińska Wędzarnia
  • Kruche
  • W siatce
  • Długodojrzewające
  • Wołowe
  • Kiełbasy surowe i metki
  • Kiełbasy cienkie
  • Kiełbasy grube
  • Rolady i pieczenie
  • Wędzone
  • Podrobowe
  • Homogenizowane/Drobiowe
  • Blokowe
  • Garmażeryjne
Mięso
  • Wołowina
    • Wołowina kulinarna
    • Wołowina dojrzewająca
    • ​Wyroby wolno gotowane
    • Produkty mrożone
  • Inne mięsa kulinarne

    Przepisy

    ZOBACZ
    Carpaccio z buraka z wolno gotowanym filetem z kaczki w sosie borówkowym
    15 minut
    ZOBACZ
    Boczek wolno gotowany w glazurze azjatyckiej
    15 minut
    ZOBACZ
    Żurek wielkanocny z borowikami i białą kiełbasą z Warmii
    ZOBACZ
    Policzki wieprzowe wolno gotowane z puree z kalafiora i surówką z czerwonej kapusty
    35 minut
    ZOBACZ
    Omleto-tortilla z kiełbasą krakowską suchą
    10 minut
    ZOBACZ
    Kabanosy zapiekane z paluszkami serowymi w cieście francuskim
    20 minut
    • 01
    • 02
    • ...
    • 15
    • »
    Nie znaleziono przepisów w tej kategorii.
    • Informacja o realizowanej strategii podatkowej
    • Polityka jakości
    • Polityka prywatności
    • Katalog mięsa wołowina
    • Katalog produktów wędlina
    • Ochrona danych osobowych
    • Procedura dokonywania wewnętrznych zgłoszeń naruszeń prawa i podejmowania działań naprawczych

    Mardi Sp.z o.o

    Zakłady Mięsne „Warmia”

     

    11-300 Biskupiec

    ul. Olsztyńska 1

    Sekretariat

    • 89 715 02 50
    • warmia@zmwarmia.pl
    Copyright © 2025
    Zakłady Mięsne "Warmia" ideative.pl