Kiełbasa Krucha
50010
  • 0,4 - 0,6 kg

  • 24 dni

Do produkcji kiełbasy kruchej wykorzystano wysokiej jakości mięso wieprzowe – 92 %, które rozdrobniliśmy dodając aromatyczny czosnek. Smak mięsa, aromat czosnku  dostarcza niesamowitych doznań kuliarno-smakowych. Wędzone pętko kiełbasy uformowane w wianki, wędzone na ciemnobrązowy kolor, zaś osłonka jest jadalna i bardzo delikatna.

 

 

Kiełbasa Sołtysa
52220
  • 0,6-1,1 kg

  • 24 dni

100 g kiełbasy wyprodukowano z 101 g mięsa wieprzowego.

Szynka Krucha
51890
  • 1,0-1,5 kg

  • 24 dni

100 g szynki powstaje ze 101 g mięsa wieprzowego. Nasza Szynka Krucha została nagrodzona certyfikatem Doceń Polskie.

Schab Kruchy
52240
  • 1,4-2,0 kg

  • 24 dni

100 g schabu powstaje ze 101 g mięsa wieprzowego.