
Kiełbasa Krucha
50010
Do produkcji kiełbasy kruchej wykorzystano wysokiej jakości mięso wieprzowe – 92 %, które rozdrobniliśmy dodając aromatyczny czosnek. Smak mięsa, aromat czosnku dostarcza niesamowitych doznań kuliarno-smakowych. Wędzone pętko kiełbasy uformowane w wianki, wędzone na ciemnobrązowy kolor, zaś osłonka jest jadalna i bardzo delikatna.
0,4 - 0,6 kg
24 dni

Kiełbasa Sołtysa
52220
100 g kiełbasy wyprodukowano z 101 g mięsa wieprzowego.
0,6-1,1 kg
24 dni

Szynka Krucha
51890
100 g szynki powstaje ze 101 g mięsa wieprzowego. Nasza Szynka Krucha została nagrodzona certyfikatem Doceń Polskie.
1,0-1,5 kg
24 dni

Schab Kruchy
52240
100 g schabu powstaje ze 101 g mięsa wieprzowego.
1,4-2,0 kg
24 dni