Kiełbasa firmowa
52300
  • 1,0 - 1,2 kg

  • 21 dni

Kiełbasa cienka,  średnio rozdrobniona – nasyci i zachwyci swoim aromatem i smakiem.

Sprawdzi się w polskiej kuchni jako dodatek do bigosu, kapuśniaku czy zupy grochowej.

Idealnie sprawdzi się również na grillu.

Kiełbasa Głogowska
50580
  • 0,5 kg

  • 25 dni
Bez fosforanów
Bez konserwantów
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 106g mięsa wieprzowego

Kiełbasa Głogowska to propozycja dla miłośników polskich smaków.

Wysoką jakość produktu podkreśla wysoka mięsność:  100 g produktu wyprodukowano ze 106 g mięsa wieprzowego. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.

Głogowska znalazła swoje stałe miejsce na stołach w wielu domach. Produkt ten smakuje świetnie zarówno na zimno jak i na ciepło.

Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?

W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe

Krótkie pętka

Jest średnio zmielona

Doskonale przywędzona

Pozbawiona fosforanów, barwników i glutaminianu sodu

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1067 kJ/ 257 kcal,

tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,9 g,

węglowodany 1,1 g w tym cukry 0,6 g,

białko 17 g,

sól 1,9 g

Kiełbasa podwawelska
50060
  • 0,45 kg

  • 22 dni
96% mięsa wieprzowego

Kiełbasa podwawelska  ZM „Warmia” to bogactwo smaku, które przypadnie do gustu wszystkim osobom gustującym w potrawach mięsnych. Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. Zapakowana w małe opakowanie, dzięki czemu zachowuje najlepszą świeżość.

Kiełbasa podwawelska ZM „Warmia” stworzona została z najlepszej jakości mięsa wieprzowego – 96 %. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.

Pyszny smak, który doda charakteru każdej potrawie, szczególnie tym klasycznym, polskim daniom, jak bigos czy zupa grochowa.

Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?

W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe

Długie pętka

Jest średnio zmielona

Doskonale przywędzona

Pozbawiona fosforanów i glutaminianu sodu

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 970 kJ/ 234 kcal, tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g, węglowodany 1,2 g w tym cukry 0,7 g, białko 16 g, sól 2,1 g.

 

Kiełbaski Delikatesowe/Rusztowe
50580
  • 0,5- 0,8 kg

  • 17 dni

Cienkie parzone kiełbaski wieprzowe w naturalnej osłonce. Wyraźny aromat przypraw idealnie komponuje się z delikatnym smakiem mięsa.

Wyrób ten stanowi idealną propozycję na grilla. Dobrze smakują również  upieczone czy podsmażone do zrumienienia na patelni.

Dzięki delikatnej osłonce, produkt jest szczególnie polecany dla dzieci i osób starszych.

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1093 kJ/ 264 kcal

tłuszcz 23 g w tym kwasy nasycone 8,8 g

węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,3 g

białko 12 g

sól 1,4 g

Kabanosy
51380
  • 0,2 kg

  • 40 dni
  • 22°C

Nasze Kabanosy to doskonała przekąska, która sprawdzi się nie tylko na imprezach w postaci koreczków, ale także jest to fajny pomysł na pożywne i zdrowe przegryzanie pomiędzy posiłkami, jak i w podróży. Doskonale nadadzą się również do dań obiadowych z makaronami, będą pasować też do jajek i zapiekanek.

Kabanosy ZM „Warmia”:  można jeść na surowo, a także smażyć i piec, np. doskonale sprawdzą się jako składnik na pizzy. Produkowane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, w poręcznym opakowaniu, które możesz wziąć ze sobą zawsze i wszędzie. Są mocno wysuszone, co znacznie polepsza ich smak, który jest delikatny oraz jednolity.

Do wytworzenia 100 g gotowej wędliny zużyto 166 g świeżego mięsa wieprzowego.

Produkt w osłonce naturalnej.

Temperatura przechowywania do 22 stopni C.

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 1864 kJ/ 450 kcal, tłuszcz 38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g, węglowodany 1,5 g w tym cukry 1,1 g, białko 25 g, sól 3,4 g.

Kiełbasa „Biskupiecka”
53580
  • 0,5 - 0,7 kg

  • 21 dni
Bez fosforanów
Bez konserwantów
Bez barwników
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 103g mięsa wieprzowego

Jest to doskonałej jakości kiełbasa wieprzowa, którą pokochasz za głębię smaku i niezwykłą kruchość. Aby wyprodukować każde 100 g wędliny,  użyliśmy 103 g mięsa wieprzowego, które zostało poddane średniemu rozdrobnieniu. Jednocześnie, aby wydobyć głębię jej smaku, użyto doskonałej kompozycji przypraw.

Kiełbasa ta sprawdzi się zarówno jako składnik kanapek, a także jako dodatek do leczo czy zapiekanek.

100 g produktu wyprodukowano ze 103 g mięsa wieprzowego

bez dodatku konserwantów

bez dodatku fosforanów

bez dodatku glutaminianu sodu

bez dodatku barwników

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 986 kJ/ 237 kcal,

tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g,

węglowodany 1,9 g w tym cukry 0,8 g,

białko 17 g,

sól 2,2 g