NOWOŚĆ
Kiełbasa podwawelska
50060
  • 0,45 kg

  • 22 dni

Kiełbasa podwawelska  ZM „Warmia” to bogactwo smaku, które przypadnie do gustu wszystkim osobom gustującym w potrawach mięsnych. Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. Zapakowana w małe opakowanie, dzięki czemu zachowuje najlepszą świeżość.

Kiełbasa podwawelska ZM „Warmia” stworzona została z najlepszej jakości mięsa wieprzowego – 96 %. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.

Pyszny smak, który doda charakteru każdej potrawie, szczególnie tym klasycznym, polskim daniom, jak bigos czy zupa grochowa.

Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?

  • W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe
  • Długie pętka
  • Jest średnio zmielona
  • Doskonale przywędzona
  • Pozbawiona fosforanów i glutaminianu monosodowego

 

 

 

 

 

Kiełbaski Delikatesowe/Rusztowe
50580
  • 0,5- 0,8 kg

  • 17 dni

Cienkie parzone kiełbaski wieprzowe w naturalnej osłonce. Wyraźny aromat przypraw idealnie komponuje się z delikatnym smakiem mięsa.

Wyrób ten stanowi idealną propozycję na grilla. Dobrze smakują również  upieczone czy podsmażone do zrumienienia na patelni.

Dzięki delikatnej osłonce, produkt jest szczególnie polecany dla dzieci i osób starszych.

Kabanosy
51380
  • 0,2 kg

  • 40 dni
  • 22°C

Nasze Kabanosy to doskonała przekąska, która sprawdzi się nie tylko na imprezach w postaci koreczków, ale także jest to fajny pomysł na pożywne i zdrowe przegryzanie pomiędzy posiłkami. Doskonale nadadzą się również do dań obiadowych z makaronami, będą pasować też do jajek i zapiekanek. Kabanosy ZM „Warmia”:  można jeść na surowo, a także smażyć i piec, np. na pizzy. Produkowane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, w poręcznym opakowaniu, które możesz wziąć ze sobą zawsze i wszędzie. Są mocno wysuszone, co znacznie polepsza ich smak, który jest delikatny oraz jednolity.

Do wytworzenia 100 g gotowej wędliny zużyto 156 g świeżego mięsa wieprzowego.

Produkt w osłonce naturalnej.

Temperatura przechowywania do 22 stopni C.

Kiełbasa „Biskupiecka”
53580
  • 0,5 - 0,7 kg

  • 21 dni

Jest to doskonałej jakości kiełbasa wieprzowa, którą pokochasz za głębię smaku i niezwykłą kruchość. Aby wyprodukować każde 100 g wędliny,  użyliśmy 103 g mięsa wieprzowego, które zostało poddane średniemu rozdrobnieniu. Jednocześnie, aby wydobyć głębię jej smaku, użyto doskonałej kompozycji przypraw.

Kiełbasa ta sprawdzi się zarówno jako składnik kanapek, a także jako dodatek do leczo czy zapiekanek.

100 g produktu wyprodukowano ze 103 g mięsa wieprzowego

  • bez dodatku konserwantów
  • bez dodatku fosforanów
  • bez dodatku glutaminianu sodu
  • bez dodatku barwników
Śląska Familijna
52390
  • 1,1-1,4 kg

  • 21 dni

Kiełbasa produkowana z mięsa wołowo-wieprzowego.

Biała Parzona/Grillowa
50100
  • 0,5-0,7

  • 17 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.