NOWOŚĆ
Kiełbasa podwawelska
53479
  • 0,45 kg

  • 22 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Długa, doskonale przywędzona, w jelicie naturalnym, aromatyczna i krucha.

Mięso wieprzowe 96 %

 

Kiełbaski Delikatesowe/Rusztowe
50580
  • 0,5- 0,8 kg

  • 17 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona

Kabanosy
51380
  • 0,2 kg

  • 40 dni
  • 22°C

100 g produktu wyprodukowano ze 156 g mięsa wieprzowego. Produkt w osłonce naturalnej, wyprodukowany z mięsa wieprzowego. Temperatura przechowywania do 22 stopni C.

Kiełbasa „Biskupiecka”
53580
  • 0,5 - 0,7 kg

  • 21 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 103 g mięsa wieprzowego

Kiełbasa bez dodatku:

  • konserwantów
  • fosforanów
  • glutaminianu sodu
  • barwników
Śląska Familijna
52390
  • 1,1-1,4 kg

  • 21 dni

Kiełbasa produkowana z mięsa wołowo-wieprzowego.

Biała Parzona/Grillowa
50100
  • 0,5-0,7

  • 17 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.