
Antrykot Z/K suchodojrzewający
26102
Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa min. 30 dni. Wyrazisty i niepowtarzalny w smaku. Kruchości i soczystości nadaje mu przerost tłuszczowy.
6-11 kg
6 dni
0-4 st. C°C

T-Bone suchodojrzewający
26162
Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa minimum 30 dni. Rostbef i polędwica zgrabnie połączone kością w kształcie litery T. Duży, smaczny i szczególnie polecany!
6-11 kg
6 dni
0-4 st. C°C

Stek z polędwicy wołowej dojrzewający
29050
Otrzymany z polędwicy, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.
Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 150 g/1 szt.
14 dni
0-4 st. C°C

Stek z rostbefu wołowego B/K dojrzewający
29030
Otrzymany z rostbefu bez kości, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.
Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 250 g/1 szt.
14 dni
0-4 st. C°C

Stek z antrykotu wołowego B/K dojrzewający
29020
Otrzymany z antrykotu wołowego bez kości z delikatną okrywą tłuszczową. O jego soczystości i delikatności decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy oraz proces dojrzewania jakiemu został poddany.
Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 250 g/1 szt.
14 dni
0-4 st. C°C