Salceson
53540
  • 0,6 kg

  • 22 dni

Salceson –  biskupieckie specjały , ZM „Warmia” to powrót do przeszłości i smaków domowych wyrobów.  Swój niepowtarzalny aromat salceson zawdzięcza recepturze, w doborze kawałków mięsa wieprzowego zatopionych w galaretce z dodatkiem przypraw i kropli octu. Doskonały na kanapki z razowym chlebem i domowym smarowidłem.

Wędlina wieprzowa, parzona, w osłonce niejadalnej.

Pieczeń
51910
  • 0,5 kg

  • 22 dni

Produkt mięsny wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, pieczony.

Mielonka
53240
  • 0,6 kg

  • 25 dni

Produkt blokowy, wieprzowy, średnio rozdrobniony w osłonce niejadalnej.

Słoikowa
52460
  • 0,6 kg

  • 25 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona w osłonce niejadalnej