Szynka z Warmińskiej Wędzarni
50820
  • 1,0 - 1,5 kg

  • 25 dni

Szynka z warmińskiej wędzarni jest przygotowywana według receptury, która wydobywa z niej najlepszy smak.

Najpierw mięso jest marynowane w starannie skomponowanej zalewie z naturalnych przypraw i soli peklującej.

Następnie zostaje uwędzona w odpowiedniej temperaturze. Wędzenie drewnem bukowo-olchowym oddaje szynce całą gamę swoich aromatów, nadając jej niepowtarzalny smak.

Do wytworzenia 100 g gotowego produktu zużyto 126 g świeżej, wysokiej jakości szynki wieprzowej.

Szynka z Warmińskiej Wędzarni została nagrodzona znakiem Doceń Polskie.

Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku fosforanów, bez dodatku barwików.

Szynka Premium! Z polskiego mięsa. Prosty skład. Odmieni każdą nudną kanapkę.

 

Schab z Warmińskiej Wędzarni
50760
  • 1,0 - 1,5 kg

  • 25 dni

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.

Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.

Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.

Polędwiczka z Warmińskiej Wędzarni
50770
  • 0,4 -0,6 kg

  • 21 dni

Wędzonka wieprzowa wędzona parzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 113 g mięsa wieprzowego.

Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.

Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.

Boczek z Warmińskiej Wędzarni
50780
  • 0,8 -1,4 kg

  • 25 dni

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g boczku wieprzowego.

Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.

Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.

Kiełbasa Gospodarza z Warmińskiej Wędzarni
50790
  • 0,8 - 1,1 kg

  • 25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego.

Kiełbasa z Warmińskiej Wędzarni
50800
  • 0,9 - 1,3 kg

  • 25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 122 g mięsa wieprzowego.