
Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona
100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.
Szynka z Warmińskiej Wędzarni została nagrodzona znakiem Doceń Polskie.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku fosforanów, bez dodatku barwików.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
1,0 - 1,5 kg
25 dni

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
1,0 - 1,5 kg
25 dni

Wędzonka wieprzowa wędzona parzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 113 g mięsa wieprzowego.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
0,4 -0,6 kg
21 dni

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 126 g boczku wieprzowego.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
0,8 -1,4 kg
25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego.
0,8 - 1,1 kg
25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 122 g mięsa wieprzowego.
0,9 - 1,3 kg
25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowo – wołowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Mięso wieprzowe 74 %, mięso wołowe 9 %
0,9 - 1,3 kg
25 dni

Kaszanka z mięsa wieprzowego.
0,4 - 0,8 kg
18 dni