NOWOŚĆ
Pasztet warmiński
52290
  • 0,30 kg

  • 20 dni

Wędlina podrobowa, wieprzowa, pieczona.

Mięso wieprzowe 86%

Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.

Kaszanka do pieca z boczkiem i cebulką
53340
  • 0,5 kg

  • 18 dni

 

Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, z dodatkiem boczku i cebulki.

Produkt do przygotowania na ciepło. Piec w piekarniku przez 25 min w temperaturze 180 °C

Krupniok z cebulką
50660
  • 0,5 - 0,85 kg

  • 18 dni

Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona

Pasztetowa ze szczypiorkiem
52410
  • 0,4-0,5 kg

  • 24 dni

Pasztetowa z dodatkiem szczypiorku.

Salceson Ozorkowy
50690
  • 1,3-1,7 kg

  • 22 dni

Ozorki to jedna z najdelikatniejszych części mięsa wieprzowego.  Wykorzystaliśmy je do wyprodukowania doskonałej jakości salcesonu.

Salceson wyprodukowany został według tradycyjnych receptur, zgodnie z którymi na przekroju widoczne są wyraźnie całe kawałki ozorków. Aby zachować ich smak a także delikatność i soczystość, salceson został poddany parzeniu.

100 g produktu wyprodukowano ze 115 g mięsa i podrobów wieprzowych w tym 110 g ozorów wieprzowych i 5 g mięsa wieprzowego.

Pokrojony w plastry doskonale będzie komponować się wśród innych wędlin zimnej płyty. Doskonale sprawdzi się również na domowych kanapkach w towarzystwie świeżych warzyw.

Pasztetowa wędzona
52170
  • 0,7-1,3 kg

  • 13 dni

Pasztetowa produkowana w naturalnej osłonce  z mięsa wieprzowego.  Dzięki wędzeniu nabiera złotego koloru i  aromatu.

Ma kremową konsystencję przez co łatwo się rozsmarowuje.

Doskonale smakuje w towarzystwie pomidorów oraz zielonych oliwek.