
NOWOŚĆ
Pasztet warmiński
90153
Wędlina podrobowa, wieprzowa, pieczona.
Mięso wieprzowe 86%
Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.
0,30 kg
20 dni

Kaszanka do pieca z boczkiem i cebulką
53340
Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, z dodatkiem boczku i cebulki.
Produkt do przygotowania na ciepło. Piec w piekarniku przez 25 min w temperaturze 180 °C
0,5 kg
18 dni

Krupniok z cebulką
50660
Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona
0,5 - 0,85 kg
18 dni

Pasztetowa ze szczypiorkiem
52410
Pasztetowa z dodatkiem szczypiorku.
0,4-0,5 kg
24 dni

Salceson Ozorkowy
50690
Salceson produkowany z mięsa wieprzowego.
1,3-1,7 kg
22 dni

Pasztetowa wędzona
52170
Pasztetowa z mięsa wieprzowego.
0,7-1,3 kg
13 dni

Kaszanka na patelnię
50630
Produkt z mięsa wieprzowego.
1,0-1,1 kg
22 dni

Kaszanka z wątróbką
50640
Produkt z mięsa wieprzowego.
0,6-0,85 kg
18 dni

Kaszanka jęczmienna
50650
Produkt z mięsa wieprzowego.
1,2-1,6 kg
18 dni

Salceson włoski
50700
Produkt z mięsa wieprzowego.
1,3-2,6 kg
20 dni

Pasztet chłopski
50670
Pasztet z mięsa wieprzowego.
0,45-0,55 kg
20 dni

Pasztet z blachy
50720
Pasztet z mięsa wieprzowego.
1,9-2,3 kg
24 dni