Kark B/K
22112/21052
  • VAC duże porcje 2-3 kg/VAC małe porcje 0,7-1 kg

  • 17 dni
  • 0-4°C

Zawiera mięśnie szyi i karku. Mięso jest sprężyste i soczyste z widocznym tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Doskonały na: bulion, mielone, danie jednogarnkowe, burgery, gulasz.

Burger wołowy
28991
  • Pojedyncze tacka MAP/2 szt. 220 g/2 szt.

  • 8 dni
  • 0-4°C

Produkt surowy. Przygotowany z najwyższej jakości mielonego mięsa wołowego. Soczysty i kruchy. Średnica 95 mm, wysokość 17 mm.

Dostępny również o smaku jalapeno.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 963 kJ/ 232 kcal,

tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,0 g,

węglowodany <0,5 g, w tym cukry <0,5 g,

białko 18 g, sól 0,8 g.

Mostek wołowy z kością
24044
  • TAC 1-1,5 kg VAC 1kg

  • TAC 10 dni VAC 15 dni
  • 0-4°C

To warstwa mięśni piersiowych i międzyżebrowych pokrytych tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Z niego można przyrządzić aromatyczny bulion i doskonałe danie jednogarnkowe.

Kark wołowy z kością bulion
28424
  • TAC 0,7-1 kg

  • 10 dni
  • 0-4°C

Zawiera kości i mięśnie szyi z niewielką ilością tłuszczu. Do wolnego przygotowania. Doskonały na: bulion, danie jednogarnkowe, wywary.

Łata wołowa
21062
  • VAC porcje małe 0,7 kg

  • 20 dni
  • 0-4°C

Element mięsa wołowego o jasnoczerwonym kolorze i cienkiej warstwie mięśni, poprzerastany tkanką tłuszczową oraz łączną. Dzięki takiej budowie jest delikatna i o charakterystycznym smaku. Do wolnego przygotowania. Doskonała na: rosół, sztukę mięsa, mielone, burgery, wywary.

Drobne mięso wołowe
23232
  • VAC do 10 kg

  • 15 dni
  • 0-4°C

Mięso drobne (trimming wołowy 80/20). Drobne kawałki mięsa poprzerastane tłuszczem i błonami. Do wolnego/szybkiego przygotowania. Doskonałe na: burgery, mięso na wyroby wędliniarskie.