Pieczeń chlebowa
50510
  • 1,1-1,4 kg

  • 22 dni
Piecówka
53410
  • 1,0 kg

  • 22 dni

Pieczeń charakteryzująca się wyrazistym smakiem.

W środku w klopsie z farszu mięsnego o specyficznym kształcie chlebka umieszczono kawałki schabu.

Produkt pieczony.

Szynka szwarna
50530
  • 0,4 kg

  • 24 dni

Delikatna i aromatyczna.

100 g produktu wyprodukowano ze 125 g mięsa wieprzowego

Boczek Szwarny
50470
  • 0,9-1,4 kg

  • 25 dni

Boczek szwarny to produkt doskonałej jakości. 100 g produktu wyprodukowano ze 117 g boczku wieprzowego.

Do produkcji boczku wykorzystano wyselekcjonowane elementy wieprzowego boczku, które następnie zostały poddane pieczeniu. Wcześniej jednak mięso zostało odpowiednio przygotowane, głównie poprzez natarcie go odpowiednią kompozycją przypraw,  solą oraz suszonymi warzywami: czosnkiem, marchwią, pasternakiem, selerem, cebulą.

Produkt kruchy, o smaku i wyglądzie wyrobu domowego.

Boczek doskonale sprawdzi się jako składnik  kanapek z dodatkiem kiszonego ogórka. Pokrojony w kostkę i dokładnie przesmażony na patelni stanowi podstawę tradycyjnej polskiej okrasy.

 

Boczek zawijany
50460
  • 1,1-1,5 kg

  • 24 dni

Najwyższej jakości boczek wieprzowy, dzięki specjalnemu procesowi produkcji, przyprawom m.in. czosnkowi, wykorzystanym w recepturze został zamieniony w delikatną, soczystą i niezwykle aromatyczną roladę boczkową.

Można go piec, smażyć oraz grillować.

Podany na świeżym, chrupiącym chlebie z dodatkiem tartego chrzanu będzie również idealną przekąską na chłodne dni.