Szynka wołowa
53510
  • 1,0-2,2 kg

  • 24 dni

Szynka produkowana z mięsa wołowego.

Kiełbasa wołowa
52600
  • 1-1,2 kg

  • 24 dni

100 g kiełbasy powstaje ze 105 g surowców mięsnych, w tym 84,2 g to mięso wołowe.

Pastrami wołowe
50870
  • 0,4-0,8 kg

  • 24 dni

Pastrami to wędlina, której tradycyjna receptura pochodzi z XIX wiecznej Rumunii.  ZM „Warmia”  zachowując tę tradycję przygotowały prawdziwie mistrzowski produkt. Do jego produkcji wykorzystano wyłącznie najwyższej jakości mięso wołowe. Doskonale połączone i przyprawione zostały następnie poddane tradycyjnemu wędzeniu. Dzięki temu pastrami ma tak charakterystyczny, głęboki smak i aromat. Jego charakterystyczną cechą są też posypane na wierzchu suszone zioła i warzywa. Wędlina każdej kanapce nada wyjątkowego charakteru.