
Szynka od teścia to idealny dodatek do kanapek.
Świetny smak i idealna kruchość uzyskana dzięki wędzeniu dymem z buku i olchy oraz cienkiej okrywie tłuszczyku.
100 g produktu wyprodukowano ze 102 g mięsa wieprzowego
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 754 kJ/ 181 kcal,
tłuszcz 12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g,
węglowodany 1,0 g w tym cukry 0,6 g,
białko 18 g, sól 2,4 g.
1,4 - 1,8 kg
21 dni

Szynka wieprzowa, parzona, wędzona przygotowana z najlepszego mięśnia szynki wieprzowej. W smaku delikatna, lekko słona.
Produkt soczysty o kruchej konsystencji.
Ciemne wędzenie nadaje tej wędzonce charakterystyczny smak.
Znakomita wędlina na kanapki i stół szwedzki.
100g produktu wyprodukowano ze 104g mięsa wieprzowego.
0,3 - 0,4 kg
24 dni

Wędzonka wieprzowa parzona, pieczona.
100 g produktu wyprodukowano ze 105 g szynki wieprzowej.
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 742 kJ/ 178 kcal, tłuszcz 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,4 g, węglowodany 1,4 g w tym cukry 0,7 g, białko 18 g, sól 2,5 g.
1,5 - 1,9 kg
24 dni

Wędzonka wieprzowa surowo wędzona
.
Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 2515 kJ/ 611 kcal, tłuszcz 64 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 27 g, węglowodany 1,3 g w tym cukry 0,8 g, białko 7,9 g, sól 3,0 g.
1,5 - 2,0 kg
33 dni

Produkt przygotowany z mięsa wieprzowego.
Wytwarza się ją z mięs z tylnych części mięs wieprzowych z naturalną cienką warstwą tłuszczu, co nadaje miękkości i soczystości.
Ogonówka dla wielu nie wymaga dodatków, na pewno będzie się świetnie komponować z dobrym pieczywem.
Może też podobnie jak szynka zostać użyta do sałatek, zapiekanek i przystawek.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 394 kJ/ 93 kcal,
tłuszcz 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g,
węglowodany 1,8 g w tym cukry 0,6 g,
białko 18 g,
sól 2,2 g.
1,2-1,7 kg
24 dni

Produkt wędzony, parzony, otrzymany z peklowanych karczków wieprzowych, o kształcie anatomicznym mięśnia.
Wędzonka soczysta z lekką nutą wędzenia.
Wędlina doskonała na kanapki, pizzę i tosty.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 677 kJ/ 162 kcal
tłuszcz 10 g w tym kwasy nasycone 4,0 g
węglowodany 1,4 g w tym cukry 0,6 g
białko 16 g
sól 2,1 g
1,0-1,2 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego. Idealnie krucha i soczysta.
Nadaje się na rodzinne uroczystości, święta, jak i do codziennych kanapek.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 382 kJ/ 90 kcal,
tłuszcz 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g,
węglowodany 1,3 g w tym cukry 0,6 g,
białko 18 g,
sól 2,1 g.
1/2 szt. 1,1-1,8 kg; całe szt. 3,0-3,6 kg
24 dni

Produkt wieprzowy, parzony, niewędzony.
Szynka delikatna w smaku i wyjątkowo krucha.
Doskonale nadaje się do przygotowania kanapek i sałatek.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 358 kJ/ 85 kcal,
tłuszcz 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g,
węglowodany 1,2 g w tym cukry 0,5 g,
białko 18 g,
sól 2,0 g.
1/2 szt. 2,2-2,8 kg; całe 3,4-4,7
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,3-1,9 kg; Cała 3,0-3,7 kg
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego, parzona i wędzona na kolor ciemno-brązowy.
Produkt soczysty, z wyczuwalną nutą dymu wędzarniczego, lekko słony.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 408 kJ/ 97 kcal,
tłuszcz 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g,
węglowodany 1,5 g w tym cukry 0,7 g,
białko 18 g,
sól 2,1 g.
1/2 szt. 1,4-1,8 kg; Całe 3,0-3,5 kg
23 dni

Polędwica łososiowa to produkt, który pokocha cała twoja rodzina i który szybko stanie się stałym bywalcem na Waszym stole.
Polędwica jest doskonałym połączeniem najwyższej jakości i ceny. Swoje walory smakowe, a także niezwykle żywą barwę i aromat zawdzięcza procesowi wędzenia.
Niezwykle soczysta, idealnie przyprawiona. Plastry sprawią, że każda kanapka, tost czy domowa pizza staną się bardziej eleganckie i wykwintne.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 366 kJ/86 kcal,
tłuszcz 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g,
węglowodany 2,7 g w tym cukry 0,8 g,
białko 16 g,
sól 2,7 g
1,7-2,1 kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Wygląd, smak i aromat tego produktu docenią wszyscy wielbiciele wędlin.
Delikatna wędzonka surowa otrzymana z polędwicy wieprzowej z pozostawioną częścią boczku. Ma piękną barwę charakterystyczna dla naturalnej wędliny i niezwykły aromat. Tworzy to pyszny dodatek do świeżo wypiekanego pieczywa i warzyw.
Dzięki swoim wyjątkowym walorom smakowym produkt cieszy się niesłabnącym uznaniem wśród konsumentów w całym kraju.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 450 kJ/ 106 kcal,
tłuszcz 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g,
węglowodany 2,5 g w tym cukry 0,8 g,
białko 16 g,
sól 2,4 g.
1,5-2,1kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Polędwica sopocka to jeden z najczęściej wybieranych produktów uznany przez polskich konsumentów. Jej delikatny, soczysty smak sprawdzi się idealnie na kanapkach, w koreczkach czy z dodatkiem jajek, a także na desce wędlin i serów czy na stole szwedzkim jako pyszna imprezowa przekąska.
Polędwica sopocka to klasyczna, polska wędlina.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 407 kJ/ 95 kcal,
tłuszcz 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g,
węglowodany 1,4 g w tym cukry 0,6 g,
białko 17 g,
sól 2,2 g.
1,9-2,5 kg
24 dni

Szynka pieczona z nogą to produkt niezwykle elegancki, który swoją formą odwołuje się do tradycji naszych przodków w zakresie produkcji wędlin. Szynka została niezwykle precyzyjnie wykrojona z zachowaniem kości miedniczki, udowej i podudzia. Dzięki temu podczas wędzenia, kości nadały mięsu niepowtarzalny aromat i głębię smaku. Dla ich zachowania, a także zapewnienia lepszej tolerancji białka, po uwędzeniu szynkę poddano także procesowi pieczenia.
100 g szynki wyprodukowano z 128 g mięsa wieprzowego. Przygotowana tradycyjną metodą, peklowana przez 10 dni. Bez wzmacniaczy smaku! Doskonała na przyjęcia, biesiady i święta. Urzeka swym aromatem.
5,0-7,0 kg
14 dni

Boczek wędzony łuskany to znakomita wędlina. Jego lekko słonawy smak znajdzie uznanie nawet u najbardziej wymagających smakoszy. Wspaniały aromat boczku powstaje zarówno dzięki dbałości o mięso, jak i o czas jaki potrzebują przyprawy na przeniknięcie każdej cząstki mięsa.
Boczek – doskonały do smażenia, do jajecznicy, do obiadu, carbonary i kolacji na ciepło. Boczek jest po prostu niezastąpiony.
1,1-1,6 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,9-1,3 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 577 kJ/ 138 kcal,
tłuszcz 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g,
węglowodany 2,0 g w tym cukry 0,7 g,
białko 17 g,
sól 2,0 g.
1,4-1,8 kg
23 dni