
Wędzonka wieprzowa parzona, pieczona.
100 g produktu wyprodukowano ze 105 g szynki wieprzowej.
1,5 - 1,9 kg
24 dni

Wędzonka wieprzowa surowo wędzona
1,5 - 2,0 kg
24 dni

Produkt przygotowany z mięsa wieprzowego.
1,2-1,7 kg
24 dni

Produkt produkowany z mięsa wieprzowego.
1,0-1,2 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,1-1,8 kg; całe szt. 3,0-3,6 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 2,2-2,8 kg; całe 3,4-4,7
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,3-1,9 kg; Cała 3,0-3,7 kg
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,4-1,8 kg; Całe 3,0-3,5 kg
23 dni

Polędwica łososiowa to produkt, który pokocha cała twoja rodzina i który szybko stanie się stałym bywalcem na Waszym stole. Polędwica jest doskonałym połączeniem najwyższej jakości i ceny. Swoje walory smakowe, a także niezwykle żywą barwę i aromat zawdzięcza procesowi wędzenia. Niezwykle soczysta, idealnie przyprawiona. Plastry sprawią, że każda kanapka, tost czy domowa pizza staną się bardziej eleganckie i wykwintne.
Produkt z mięsa wieprzowego.
1,7-2,1 kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,5-2,1kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Polędwica sopocka to jeden z najczęściej wybieranych produktów uznany przez polskich konsumentów. Jej delikatny, soczysty smak sprawdzi się idealnie na kanapkach, w koreczkach czy z dodatkiem jajek, a także na desce wędlin i serów czy na stole szwedzkim jako pyszna imprezowa przekąska. Ma niską zawartość tłuszczu.
Polędwica sopocka to klasyczna, polska wędlina.
1,9-2,5 kg
24 dni

Szynka pieczona z nogą to produkt niezwykle elegancki, który swoją formą odwołuje się do tradycji naszych przodków w zakresie produkcji wędlin. Szynka została niezwykle precyzyjnie wykrojona z zachowaniem kości miedniczki, udowej i podudzia. Dzięki temu podczas wędzenia, kości nadały mięsu niepowtarzalny aromat i głębię smaku. Dla ich zachowania, a także zapewnienia lepszej tolerancji białka, po uwędzeniu szynkę poddano także procesowi pieczenia.
100 g szynki wyprodukowano z 128 g mięsa wieprzowego. Przygotowana tradycyjną metodą, peklowana przez 10 dni. Bez wzmacniaczy smaku! Doskonała na przyjęcia, biesiady i święta. Urzeka swym aromatem.
5,0-7,0 kg
14 dni

Boczek wędzony łuskany to znakomita wędlina. Jego lekko słonawy smak znajdzie uznanie nawet u najbardziej wymagających smakoszy. Wspaniały aromat boczku powstaje zarówno dzięki dbałości o mięso, jak i o czas jaki potrzebują przyprawy na przeniknięcie każdej cząstki mięsa.
Boczek – doskonały do smażenia, do jajecznicy, do obiadu, carbonary i kolacji na ciepło. Boczek jest po prostu niezastąpiony.
1,1-1,6 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,9-1,3 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1,4-1,8 kg
23 dni