Polędwica sopocka
50880
  • 1,9-2,5 kg

  • 24 dni

Polędwica sopocka to jeden z najczęściej wybieranych produktów uznany przez polskich konsumentów. Jej delikatny, soczysty smak sprawdzi się idealnie na kanapkach, w koreczkach czy z dodatkiem jajek, a także na desce wędlin i serów czy na stole szwedzkim jako pyszna imprezowa przekąska. Ma niską zawartość tłuszczu.

Polędwica sopocka to klasyczna, polska wędlina.

 

 

Szynka wieprzowa z nogą
53360
  • 5,0-7,0 kg

  • 14 dni

Szynka pieczona z nogą to produkt niezwykle elegancki, który swoją formą odwołuje się do tradycji naszych przodków w zakresie produkcji wędlin. Szynka została niezwykle precyzyjnie wykrojona z zachowaniem kości miedniczki, udowej i podudzia. Dzięki temu podczas wędzenia, kości nadały mięsu niepowtarzalny aromat i głębię smaku. Dla ich zachowania, a także zapewnienia lepszej tolerancji białka, po uwędzeniu szynkę poddano także procesowi pieczenia.

100 g szynki wyprodukowano z 128 g mięsa wieprzowego. Przygotowana tradycyjną metodą, peklowana przez 10 dni.  Bez wzmacniaczy smaku! Doskonała na przyjęcia, biesiady i święta.  Urzeka swym aromatem.

Boczek wędzony łuskany
50910
  • 1,1-1,6 kg

  • 24 dni

Boczek wędzony łuskany to znakomita wędlina. Jego lekko słonawy smak znajdzie uznanie nawet u najbardziej wymagających smakoszy. Wspaniały aromat boczku powstaje zarówno dzięki dbałości o mięso, jak i o czas jaki potrzebują przyprawy na przeniknięcie każdej cząstki mięsa.

Boczek – doskonały do  smażenia, do jajecznicy, do obiadu, carbonary i kolacji na ciepło. Boczek jest po prostu niezastąpiony.

 

Słonina surowa wędzona
51010
  • 0,9-1,3 kg

  • 24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.

Szynka surowa wędzona
51350
  • 1,4-1,8 kg

  • 23 dni

Szynka  z mięsa wieprzowego.