
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Długa, doskonale przywędzona, w jelicie naturalnym, aromatyczna i krucha.
Mięso wieprzowe 96 %
0,45 kg
22 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona
0,5- 0,8 kg
17 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 156 g mięsa wieprzowego. Produkt w osłonce naturalnej, wyprodukowany z mięsa wieprzowego. Temperatura przechowywania do 22 stopni C.
0,2 kg
40 dni
22°C

100 g produktu wyprodukowano ze 103 g mięsa wieprzowego
Kiełbasa bez dodatku:
- konserwantów
- fosforanów
- glutaminianu sodu
- barwników
0,5 - 0,7 kg
21 dni

Kiełbasa produkowana z mięsa wołowo-wieprzowego.
1,1-1,4 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
0,5-0,7
17 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowo-wołowego.
0,8-1,2 kg
20 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowo-wołowego.
1,0-1,4 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,0-1.35 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,0-1,3 kg
22 dni

Kiełbasy z mięsa wieprzowego.
0,65-0,85 kg
20 dni

Kiełbasa z mięsa wołowo-wieprzowego.
0,8-1,2 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
0,5-0,8 kg
22 dni

Kiełbaski z mięsa wieprzowego.
0,5-0,8 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego i wołowego.
0,9-1,3 kg
24 dni

100 g produktu powstaje z 120,7 g mięsa wieprzowego i z 13,7 g mięsa wołowego.
0,6-0,75 kg
45 dni