
Parówki z mięsa wieprzowego. Zawierają 91 % mięsa z szynki.
0,4
19

100 g produktu wyprodukowano ze 156 g mięsa wieprzowego. Produkt w osłonce naturalnej, wyprodukowany z mięsa wieprzowego. Temperatura przechowywania do 22 stopni C.
0,2 kg
40 dni
22°C

Wędlina wieprzowa, parzona, w osłonce niejadalnej.
0,6 kg
22 dni

Produkt mięsny wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, pieczony.
0,5 kg
22 dni

Produkt blokowy, wieprzowy, średnio rozdrobniony w osłonce niejadalnej.
0,6 kg
25 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona w osłonce niejadalnej
0,6 kg
25 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, wędzona, parzona
1,8 - 3,5 kg
24 dni

Skrzydełka z kurczaka, wędzone, parzone
1 kg
21 dni

Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona w osłonce niejadalnej
2 kg
25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 103 g mięsa wieprzowego
Kiełbasa bez dodatku:
- konserwantów
- fosforanów
- glutaminianu sodu
- barwników
0,5 - 0,7 kg
21 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 113 g mięsa wieprzowego
0,4 - 0,6 kg
21 dni

Wędzonka wieprzowa surowo wędzona
1,5 - 2,0 kg
24 dni

Delikatna i aromatyczna.
100 g produktu wyprodukowano ze 125 g mięsa wieprzowego
0,4 kg
24 dni

Wędzonka wieprzowa parzona, pieczona.
100 g produktu wyprodukowano ze 105 g szynki wieprzowej.
1,5 - 1,9 kg
24 dni

Kiełbasa wołowa grubo rozdrobiona, wędzona, parzona z dodatkiem białka wieprzowego w osłonce niejadalnej.
0,4 - 0,6 kg
30 dni

Produkt powstaje z mięsa wieprzowego.
1,0-1,3 kg
14 dni

Pasztetowa z dodatkiem szczypiorku.
0,4-0,5 kg
24 dni

Produkt przygotowany z mięsa wieprzowego.
1,2-1,7 kg
24 dni

Produkt produkowany z mięsa wieprzowego.
1,0-1,2 kg
24 dni

Kiełbasa produkowana z mięsa wołowo-wieprzowego.
1,1-4,0 kg
21 dni

Szynka produkowana z mięsa wołowego.
1,0-2,2 kg
24 dni

Parówkowa produkowana z mięsa wołowo-wieprzowego.
1,0-1,3 kg
19 dni

Salceson produkowany z mięsa wieprzowego.
1,3-1,7 kg
22 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 117 g boczku wieprzowego.
0,9-1,4 kg
25 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,5-1,75 kg
27 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
0,7-0,9
17 dni

Produkt z mięsa wieprzowego, idealny na szybki obiad.
0,4-0,6 kg
60 dni

Potrawa z ziemniaków w warmińskim wydaniu.
0,8-1,0 kg
12 dni

Produkt z fileta piersi kurczaka.
2,3-2,4 kg
24 dni

Produkt z mięsa drobiowo-wieprzowego.
1,1-1,3 kg
20 dni

Produkt z mięsa drobiowego i wieprzowego.
1,6-1,7 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,8-1,0 kg
25 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,4-1,6 kg
25 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
2,4-2,6 kg
25 dni

Parówki z mięsa wieprzowego.
0,8-1,1 kg
19 dni

Pasztetowa z mięsa wieprzowego.
0,7-1,3 kg
13 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,0-1,1 kg
22 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,6-0,85 kg
18 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,2-1,6 kg
18 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,3-2,6 kg
20 dni

Pasztet z mięsa wieprzowego.
0,45-0,55 kg
20 dni

Pasztet z mięsa wieprzowego.
1,9-2,3 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,1-1,8 kg; całe szt. 3,0-3,6 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 2,2-2,8 kg; całe 3,4-4,7
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,3-1,9 kg; Cała 3,0-3,7 kg
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,4-1,8 kg; Całe 3,0-3,5 kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,7-2,1 kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,5-2,1kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

100 g szynki wyprodukowano z 128 g mięsa wieprzowego. Przygotowana tradycyjną metodą, peklowana przez 10 dni, parzona i pieczona. Bez wzmacniaczy smaku! Doskonała na przyjęcia, biesiady i święta.
5,0-7,0 kg
14 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,1-1,6 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,9-1,3 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1,4-1,8 kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,1-1,5 kg
24 dni

Pieczeń z mięsa wieprzowego.
1,1-1,4 kg
22 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
0,7-0,8 kg
24 dni

100 g kiełbasy wyprodukowano z 105 g mięsa wieprzowego.
0,4-0,5 kg
30 dni

100g kiełbasy wyprodukowano z 120,5 g mięsa wieprzowego.
0,75-0,9 kg
60 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,5-1,7 kg
24 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,5-1,7 kg
24 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1.0-1.1 kg
24 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1.0-1.1 kg
24 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowo-wołowego.
0,8-1,2 kg
20 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowo-wołowego.
1,0-1,4 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,0-1.35 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,0-1,3 kg
22 dni

Kiełbasy z mięsa wieprzowego.
0,65-0,85 kg
20 dni

Kiełbasa z mięsa wołowo-wieprzowego.
0,8-1,2 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
0,5-0,8 kg
22 dni

Kiełbaski z mięsa wieprzowego.
0,5-0,8 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego i wołowego.
0,9-1,3 kg
24 dni

100 g produktu powstaje z 120,7 g mięsa wieprzowego i z 13,7 g mięsa wołowego.
0,6-0,75 kg
45 dni

Metka z mięsa wieprzowego.
2 x 0,3-0,35 kg
12 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego, surowa, biała.
0,6-0,8 kg
7 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego, surowa.
0,45-0,7 kg
19 dni

100 g kiełbasy powstaje ze 105 g surowców mięsnych, w tym 84,2 g to mięso wołowe.
1-1,2 kg
24 dni

Pastrami z mięsa wołowego.
0,4-0,8 kg
24 dni

100 g polędwicy powstaje z 133 g mięsa wieprzowego. Produkowana bez fosforanów. Nagrodzona certyfikatem Doceń Polskie.
0,8-1,3 kg
100 dni

100 g szynki powstaje z 133 g mięsa wieprzowego. Produkowana bez fosforanów. Nagrodzona certyfikatem Doceń Polskie.
0,8-1,1 kg
100 dni

Wędlina z mięsa wieprzowego.
1,5-2,2 kg
23 dni

Schab z mięsa wieprzowego.
1,5-2,2 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1,4-1,8 kg
24 dni

100 g kiełbasy wyprodukowano z 101 g mięsa wieprzowego.
0,6-1,1 kg
24 dni

100 g szynki powstaje ze 102 g mięsa wieprzowego. Nasza Szynka Krucha została nagrodzona certyfikatem Doceń Polskie.
1,0-1,5 kg
24 dni

100 g schabu powstaje ze 102 g mięsa wieprzowego.
1,4-2,0 kg
24 dni

Kaszanka z mięsa wieprzowego.
0,4 - 0,8 kg
18 dni

85% mięsa wieprzowego.
0,9 - 1,3 kg
25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego.
0,8 - 1,1 kg
25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 118 g mięsa wieprzowego.
0,9 - 1,3 kg
25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.
1,0-1,5 kg
25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g boczku wieprzowego.
0,8 - 1,4 kg
25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego. Szynka z Warmińskiej Wędzarni została nagrodzona znakiem Doceń Polskie.
1,0 - 1,5 kg
25 dni