Kiełbasa Pieczona z Warmińskiej Wędzarni
51400
  • 0,9 - 1,3 kg

  • 25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowo – wołowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Mięso wieprzowe 74 %, mięso wołowe 9 %

Piecówka
53410
  • 1,0 kg

  • 22 dni

Produkt mięsny, wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, pieczony

NOWOŚĆ
Kiełbasa podwawelska
53479
  • 0,45 kg

  • 22 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Długa, doskonale przywędzona, w jelicie naturalnym, aromatyczna i krucha.

Mięso wieprzowe 96 %

 

NOWOŚĆ
Pasztet warmiński
90153
  • 0,30 kg

  • 20 dni

Wędlina podrobowa, wieprzowa, pieczona.

Mięso wieprzowe 86%

Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.

NOWOŚĆ
Kiełbasa warmińska
51580
  • 0,28 kg

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Mięso wieprzowe 98 %

Szynka z pieca
52900
  • 1,5 - 1,9 kg

  • 24 dni

Wędzonka wieprzowa parzona, pieczona.

100 g produktu wyprodukowano ze 105 g szynki wieprzowej.