Kabanosy
51380
  • 0,2 kg

  • 40 dni
  • 22°C

100 g produktu wyprodukowano ze 156 g mięsa wieprzowego. Produkt w osłonce naturalnej, wyprodukowany z mięsa wieprzowego. Temperatura przechowywania do 22 stopni C.

Salceson
53540
  • 0,6 kg

  • 22 dni

Wędlina wieprzowa, parzona, w osłonce niejadalnej.

Pieczeń
51910
  • 0,5 kg

  • 22 dni

Produkt mięsny wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, pieczony.

Mielonka
53240
  • 0,6 kg

  • 25 dni

Produkt blokowy, wieprzowy, średnio rozdrobniony w osłonce niejadalnej.

Słoikowa
52460
  • 0,6 kg

  • 25 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona w osłonce niejadalnej

Kiełbasa Wójta
52231
  • 1,8 - 3,5 kg

  • 24 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, wędzona, parzona