NOWOŚĆ
Kaszanka do pieca z boczkiem i cebulką
53340
  • 0,5 kg

  • 18 dni

 

Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, z dodatkiem boczku i cebulki.

Produkt do przygotowania na ciepło. Piec w piekarniku przez 25 min w temperaturze 180 °C

Krupniok z cebulką
50660
  • 0,5 - 0,85 kg

  • 18 dni

Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona

Kiełbaski Delikatesowe/Rusztowe
50580
  • 0,5- 0,8 kg

  • 17 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona

Kiełbasa Krucha
50010
  • 0,4 - 0,6 kg

  • 24 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. 92 % mięsa wieprzowego.

Parówki z szynki
53140
  • 0,4 kg

  • 19 dni

Parówki z mięsa wieprzowego.  Zawierają 94 % mięsa z szynki.

Kabanosy
51380
  • 0,2 kg

  • 40 dni
  • 22°C

100 g produktu wyprodukowano ze 156 g mięsa wieprzowego. Produkt w osłonce naturalnej, wyprodukowany z mięsa wieprzowego. Temperatura przechowywania do 22 stopni C.