NOWOŚĆ
Parówki z szynki
53140
  • 0,4

  • 19

Parówki z mięsa wieprzowego.  Zawierają 91 % mięsa z szynki.

Kabanosy
51380
  • 0,2 kg

  • 40 dni
  • 22°C

100 g produktu wyprodukowano ze 156 g mięsa wieprzowego. Produkt w osłonce naturalnej, wyprodukowany z mięsa wieprzowego. Temperatura przechowywania do 22 stopni C.

NOWOŚĆ
Salceson
53540
  • 0,6 kg

  • 22 dni

Wędlina wieprzowa, parzona, w osłonce niejadalnej.

NOWOŚĆ
Pieczeń
51910
  • 0,5 kg

  • 22 dni

Produkt mięsny wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, pieczony.

NOWOŚĆ
Mielonka
53240
  • 0,6 kg

  • 25 dni

Produkt blokowy, wieprzowy, średnio rozdrobniony w osłonce niejadalnej.

NOWOŚĆ
Słoikowa
52460
  • 0,6 kg

  • 25 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona w osłonce niejadalnej