Schab z Warmińskiej Wędzarni
50760
  • 1,0 - 1,5 kg

  • 25 dni
Bez fosforanów
Bez barwników
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 126g mięsa wieprzowego

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.

Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.

Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.

.

Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 524 kJ/ 124 kcal

tłuszcz 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g

węglowodany 1,0 g w tym cukry 0,6 g

białko 22 g

sól 2,3 g

Polędwiczka z Warmińskiej Wędzarni
50770
  • 0,4 -0,6 kg

  • 21 dni
Bez fosforanów
Bez barwników
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 113g mięsa wieprzowego

Wędzonka wieprzowa wędzona parzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 113 g mięsa wieprzowego.

Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.

Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.

.

.

Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu.

.
Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 497 kJ/ 118 kcal, tłuszcz 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g, węglowodany 0,9 g w tym cukry 0,7 g, białko 21 g, sól 2,6 g

Boczek z Warmińskiej Wędzarni
50780
  • 0,8 -1,4 kg

  • 25 dni
Bez fosforanów
Bez barwników
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 126g boczku wieprzowego

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g boczku wieprzowego.

Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.

Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.

.

.

Składniki: boczek wieprzowy bez skóry, sól, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1211 kJ/ 292 kcal,

tłuszcz 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g,

węglowodany 0,5 g w tym cukry 0,3 g,

białko 18 g, sól 2,4 g.

Kiełbasa Gospodarza z Warmińskiej Wędzarni
50790
  • 0,8 - 1,1 kg

  • 25 dni
Bez fosforanów
Bez barwników
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 120g mięsa wieprzowego

Kiełbasa z mięsa wieprzowego, parzona i wędzona drewnem bukowym. Wyraziście doprawiona kompozycją aromatycznych przypraw, z dominującą nutą czosnku.

Idealna w każdym kęsie!

Bez dodatku fosforanów, bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników.

Do wyprodukowania  100 g gotowego produktu użyto 120 g świeżego, wysokiej jakości mięsa wieprzowego.

.

.
Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 1169 kJ/ 281 kcal, tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,7 g, węglowodany 1,2 g w tym cukry 0,8 g, białko 21 g, sól 1,6 g.

 

Kiełbasa z Warmińskiej Wędzarni
50800
  • 0,9 - 1,3 kg

  • 25 dni
Bez fosforanów
Bez barwników
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 122g mięsa wieprzowego.

Kiełbasa cienka, wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 122 g mięsa wieprzowego.

.

.

Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy, hydrolizat białka roślinnego (uzyskany ze słonecznika i kukurydzy), glukoza, czosnek, ocet, cukier, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy. Osłonka jadalna- jelito wieprzowe.

.
Produkt może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, seler, soję

.

Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 1209 kJ/ 291 kcal, tłuszcz 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,7 g, węglowodany 1,1 g w tym cukry 0,7 g, białko 22 g, sól 1,8 g.

Kiełbasa Pieczona z Warmińskiej Wędzarni
51400
  • 0,9 - 1,3 kg

  • 25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowo – wołowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Mięso wieprzowe 74 %, mięso wołowe 9 %

.

.
Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1282 kJ/ 309 kcal,

tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g,

węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,8 g,

białko 17 g, sól 2,0 g.