
Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona
100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.
Szynka z Warmińskiej Wędzarni została nagrodzona znakiem Doceń Polskie.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku fosforanów, bez dodatku barwików.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
1,0 - 1,5 kg
25 dni

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
1,0 - 1,5 kg
25 dni

Wędzonka wieprzowa wędzona parzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 113 g mięsa wieprzowego.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
0,4 -0,6 kg
21 dni

Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 126 g boczku wieprzowego.
Produkt bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku barwników, bez dodatku fosforanów.
Szlachetny, głęboki smak ze starannie dobranego surowca, wędzony dymem olchowo – bukowym.
0,8 -1,4 kg
25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego.
0,8 - 1,1 kg
25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 122 g mięsa wieprzowego.
0,9 - 1,3 kg
25 dni

Kiełbasa cienka, wieprzowo – wołowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Mięso wieprzowe 74 %, mięso wołowe 9 %
0,9 - 1,3 kg
25 dni

Produkt mięsny, wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, pieczony
1,0 kg
22 dni

Kiełbasa podwawelska ZM „Warmia” to bogactwo smaku, które przypadnie do gustu wszystkim osobom gustującym w potrawach mięsnych. Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. Zapakowana w małe opakowanie, dzięki czemu zachowuje najlepszą świeżość.
Kiełbasa podwawelska ZM „Warmia” stworzona została z najlepszej jakości mięsa wieprzowego – 96 %. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.
Pyszny smak, który doda charakteru każdej potrawie, szczególnie tym klasycznym, polskim daniom, jak bigos czy zupa grochowa.
Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?
- W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe
- Długie pętka
- Jest średnio zmielona
- Doskonale przywędzona
- Pozbawiona fosforanów i glutaminianu monosodowego
0,45 kg
22 dni

Wędlina podrobowa, wieprzowa, pieczona.
Mięso wieprzowe 86%
Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.
0,30 kg
20 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
100g produktu wyprodukowano ze 101g mięsa wieprzowego
0,30 kg
24 dni

Wędzonka wieprzowa parzona, pieczona.
100 g produktu wyprodukowano ze 105 g szynki wieprzowej.
1,5 - 1,9 kg
24 dni

Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, z dodatkiem boczku i cebulki.
Produkt do przygotowania na ciepło. Piec w piekarniku przez 25 min w temperaturze 180 °C
0,5 kg
18 dni

Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona
0,5 - 0,85 kg
18 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona
0,5- 0,8 kg
17 dni

Do produkcji kiełbasy kruchej wykorzystano wysokiej jakości mięso wieprzowe – 92 %, które rozdrobniliśmy dodając aromatyczny czosnek. Smak mięsa, aromat czosnku dostarcza niesamowitych doznań kuliarno-smakowych. Wędzone pętko kiełbasy uformowane w wianki, wędzone na ciemnobrązowy kolor, zaś osłonka jest jadalna i bardzo delikatna.
0,4 - 0,6 kg
24 dni

Parówki z szynki są produkowane z najwyższej jakości mięsa, którego w ich składzie jest aż 94%. Mają delikatny smak oraz aromat, który docenia wielu klientów. Klienci chętnie sięgają po produkty ZM „Warmia”, które są gwarancją najwyższej jakości. Parówki z szynki po ściągnięciu zabezpieczającej ich osłonki są gotowe do spożycia zarówno na surowo jako przekąska między posiłkami. Można je również podawać smażone, gotowane lub pieczone (na przykład w cieście francuskim podane z dipami).
Parówki z szynki – idealne do przygotowania:
- Hot dog z parówką oraz warzywami
- Parówki smażone z serem żółtym
- Parówki gotowane, jedzone z wybranymi sosami
- Pieczone w cieście francuskim podane z dipami
0,4 kg
19 dni

Nasze Kabanosy to doskonała przekąska, która sprawdzi się nie tylko na imprezach w postaci koreczków, ale także jest to fajny pomysł na pożywne i zdrowe przegryzanie pomiędzy posiłkami. Doskonale nadadzą się również do dań obiadowych z makaronami, będą pasować też do jajek i zapiekanek. Kabanosy ZM „Warmia”: można jeść na surowo, a także smażyć i piec, np. na pizzy. Produkowane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, w poręcznym opakowaniu, które możesz wziąć ze sobą zawsze i wszędzie. Są mocno wysuszone, co znacznie polepsza ich smak, który jest delikatny oraz jednolity.
Do wytworzenia 100 g gotowej wędliny zużyto 156 g świeżego mięsa wieprzowego.
Produkt w osłonce naturalnej.
Temperatura przechowywania do 22 stopni C.
0,2 kg
40 dni
22°C

Salceson – biskupieckie specjały , ZM „Warmia” to powrót do przeszłości i smaków domowych wyrobów. Swój niepowtarzalny aromat salceson zawdzięcza recepturze, w doborze kawałków mięsa wieprzowego zatopionych w galaretce z dodatkiem przypraw i kropli octu. Doskonały na kanapki z razowym chlebem i domowym smarowidłem.
Wędlina wieprzowa, parzona, w osłonce niejadalnej.
0,6 kg
22 dni

Produkt mięsny wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, pieczony.
0,5 kg
22 dni

Produkt blokowy, wieprzowy, średnio rozdrobniony w osłonce niejadalnej.
0,6 kg
25 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona w osłonce niejadalnej
0,6 kg
25 dni

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, wędzona, parzona
1,8 - 3,5 kg
24 dni

Skrzydełka z kurczaka, wędzone, parzone
1 kg
21 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 103 g mięsa wieprzowego
Kiełbasa bez dodatku:
- konserwantów
- fosforanów
- glutaminianu sodu
- barwników
0,5 - 0,7 kg
21 dni

Wędzonka wieprzowa surowo wędzona
1,5 - 2,0 kg
24 dni

Delikatna i aromatyczna.
100 g produktu wyprodukowano ze 125 g mięsa wieprzowego
0,4 kg
24 dni

Produkt powstaje z mięsa wieprzowego.
1,0-1,3 kg
14 dni

Pasztetowa z dodatkiem szczypiorku.
0,4-0,5 kg
24 dni

Produkt przygotowany z mięsa wieprzowego.
1,2-1,7 kg
24 dni

Produkt produkowany z mięsa wieprzowego.
1,0-1,2 kg
24 dni

Kiełbasa produkowana z mięsa wołowo-wieprzowego.
1,1-1,4 kg
21 dni

Szynka produkowana z mięsa wołowego.
1,0-2,2 kg
24 dni

Parówkowa produkowana z mięsa wołowo-wieprzowego.
1,0-1,3 kg
19 dni

Salceson produkowany z mięsa wieprzowego.
1,3-1,7 kg
22 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 117 g boczku wieprzowego.
0,9-1,4 kg
25 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,5-1,75 kg
27 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
0,5-0,7
17 dni

Produkt z mięsa wieprzowego, idealny na szybki obiad.
0,4-0,6 kg
60 dni

Potrawa z ziemniaków w warmińskim wydaniu.
0,8-1,0 kg
12 dni

Produkt z fileta piersi kurczaka.
2,3-2,4 kg
24 dni

Produkt z mięsa drobiowo-wieprzowego.
1,1-1,3 kg
20 dni

Produkt z mięsa drobiowego i wieprzowego.
1,6-1,7 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,8-1,0 kg
25 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,4-1,6 kg
25 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
2,4-2,6 kg
25 dni

Parówki z mięsa wieprzowego.
0,8-1,1 kg
19 dni

Pasztetowa z mięsa wieprzowego.
0,7-1,3 kg
13 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,0-1,1 kg
22 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,6-0,85 kg
18 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,2-1,6 kg
18 dni

Podroby w polskiej kuchni często traktowane po macoszemu, dzięki ZM „Warmia” nabierają nowego wymiaru. Ich kompozycja została wykorzystana do wyprodukowania doskonałej jakości salcesonu. W naturalnej osłonce znajdziemy finezyjne połączenie kawałków użytych mięs, które nadają wędlinie charakteru. Połączone i przyprawione doskonałą kompozycją przypraw, poddane zostały procesowi parzenia. Dzięki niemu mięso pozostało niezwykle delikatne, a zarazem soczyste i świeże. Salceson jest przede wszystkim produktem polecanym na kanapki. Doskonale komponuje się z marynowanymi warzywami i grzybami.
Produkt z mięsa wieprzowego.
1,3-2,6 kg
20 dni

Pasztet z mięsa wieprzowego.
0,45-0,55 kg
20 dni

Pasztet z mięsa wieprzowego.
1,9-2,3 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,1-1,8 kg; całe szt. 3,0-3,6 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 2,2-2,8 kg; całe 3,4-4,7
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,3-1,9 kg; Cała 3,0-3,7 kg
23 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1/2 szt. 1,4-1,8 kg; Całe 3,0-3,5 kg
23 dni

Polędwica łososiowa to produkt, który pokocha cała twoja rodzina i który szybko stanie się stałym bywalcem na Waszym stole. Polędwica jest doskonałym połączeniem najwyższej jakości i ceny. Swoje walory smakowe, a także niezwykle żywą barwę i aromat zawdzięcza procesowi wędzenia. Niezwykle soczysta, idealnie przyprawiona. Plastry sprawią, że każda kanapka, tost czy domowa pizza staną się bardziej eleganckie i wykwintne.
Produkt z mięsa wieprzowego.
1,7-2,1 kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,5-2,1kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,9-2,5 kg
24 dni

Polędwica sopocka to jeden z najczęściej wybieranych produktów uznany przez polskich konsumentów. Jej delikatny, soczysty smak sprawdzi się idealnie na kanapkach, w koreczkach czy z dodatkiem jajek, a także na desce wędlin i serów czy na stole szwedzkim jako pyszna imprezowa przekąska. Ma niską zawartość tłuszczu.
Polędwica sopocka to klasyczna, polska wędlina.
1,9-2,5 kg
24 dni

Szynka pieczona z nogą to produkt niezwykle elegancki, który swoją formą odwołuje się do tradycji naszych przodków w zakresie produkcji wędlin. Szynka została niezwykle precyzyjnie wykrojona z zachowaniem kości miedniczki, udowej i podudzia. Dzięki temu podczas wędzenia, kości nadały mięsu niepowtarzalny aromat i głębię smaku. Dla ich zachowania, a także zapewnienia lepszej tolerancji białka, po uwędzeniu szynkę poddano także procesowi pieczenia.
100 g szynki wyprodukowano z 128 g mięsa wieprzowego. Przygotowana tradycyjną metodą, peklowana przez 10 dni. Bez wzmacniaczy smaku! Doskonała na przyjęcia, biesiady i święta. Urzeka swym aromatem.
5,0-7,0 kg
14 dni

Boczek – doskonały do smażenia, do jajecznicy, do obiadu, carbonary i kolacji na ciepło. Boczek jest po prostu niezastąpiony
Produkt z mięsa wieprzowego.
1,1-1,6 kg
24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
0,9-1,3 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1,4-1,8 kg
23 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.
1,1-1,5 kg
24 dni

Kiełbasa żywiecka to delikatna w smaku kiełbasa gruba o bardzo przyjemnym, świeżym aromacie. Kiełbasa z mięsa wieprzowego, które zostało grubo rozdrobnione, dzięki czemu w wędlinie doskonale wyczuwalne są całe kawałki mięsa, nadające jej uroku. Połączone i odpowiednio przyprawione, trafiły do osłonki białkowej, która podczas wędzenia i parzenia zatrzymała ich soczystość. Wędlina ta doskonale komponuje się ze świeżymi warzywami i serami. W połączeniu z chrzanem lub musztardą może stanowić bazę do farszu jajecznego lub pasty.
0,7-0,8 kg
24 dni

Kiełbasa żywiecka jest niezwykle charakterystyczna w smaku, który jest efektem doskonałej jakości mięsa wieprzowego. ZM „Warmia” do przygotowania każdych 100 gram kiełbasy potrzebują 1o5 gram mięsa. Przed połączeniem zostaje ono średnio rozdrobnione. Następnie przyprawione aromatycznymi przyprawami i umieszczone w osłonkach białkowych. Tak przygotowane kawałki poddawane są najpierw wędzeniu, a następnie parzeniu i podsuszaniu. Podsuszanie, choć redukuje soczystość kiełbasy, wydobywa z niej niezwykłą głębię smaku. Plastry kiełbasy doskonale komponują się na kanapkach czy tostach.
0,4-0,5 kg
30 dni

100g kiełbasy wyprodukowano z 120,5 g mięsa wieprzowego.
0,75-0,9 kg
60 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,5-1,7 kg
24 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,5-1,7 kg
24 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1.0-1.1 kg
24 dni

Kiełbasa Szynkowa jest kompozycją doskonałej jakości mięsa wieprzowego i przypraw. Jej smak został zachowany przede wszystkim dzięki grubemu rozdrobnieniu oraz procesowi wędzenia a następnie parzenia. Kiełbasa uformowana w grubszy baton zapewnia komfort krojenia i układania na ulubionej kanapce. Wyjątkowo smakuje na ciepłych bajglach.
1.0-1.1 kg
24 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowo-wołowego.
0,8-1,2 kg
20 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowo-wołowego.
1,0-1,4 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,0-1.35 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego.
1,0-1,3 kg
22 dni

Kiełbasy z mięsa wieprzowego.
0,65-0,85 kg
20 dni

Kiełbasa z mięsa wołowo-wieprzowego.
0,8-1,2 kg
21 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego 85 %, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Kiełbasa idealna na grilla i na rodzinne spotkania oraz w gronie przyjaciół.
0,5-0,8 kg
22 dni

Kiełbaski z mięsa wieprzowego.
0,5-0,8 kg
21 dni

Jest to niezwykle aromatyczna i pełna tradycyjnego smaku kiełbasa, którą niewątpliwie pokocha cała twoja rodzina. Kiełbasa jest kompozycją średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego i wołowego. Z każdych 111 gram tej kompozycji powstało 100 gram gotowego produktu owiniętego naturalną osłonką. Dzięki temu jego smak jest tak głęboki. Wyrazistości nadały mu kolejno procesy wędzenia, parzenia i podsuszenia, a niezwykłej finezji wyraźnie wyczuwalna nuta jałowca. Kiełbasa ma średnicę około 26 mm. Doskonale sprawdzi się zarówno na kanapce, w koreczku, jak i w potrawach jednogarnkowych, głównie na bazie papryki czy kapusty kiszonej.
0,9-1,3 kg
24 dni

100 g produktu powstaje z 120,7 g mięsa wieprzowego i z 13,7 g mięsa wołowego.
0,6-0,75 kg
45 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego, surowa, biała.
0,6-0,8 kg
7 dni

Kiełbasa z mięsa wieprzowego, surowa.
0,45-0,7 kg
19 dni

100 g kiełbasy powstaje ze 105 g surowców mięsnych, w tym 84,2 g to mięso wołowe.
1-1,2 kg
24 dni

Pastrami to wędlina, której tradycyjna receptura pochodzi z XIX wiecznej Rumunii. ZM „Warmia” zachowując tę tradycję przygotowały prawdziwie mistrzowski produkt. Do jego produkcji wykorzystano wyłącznie najwyższej jakości mięso wołowe. Doskonale połączone i przyprawione zostały następnie poddane tradycyjnemu wędzeniu. Dzięki temu pastrami ma tak charakterystyczny, głęboki smak i aromat. Jego charakterystyczną cechą są też posypane na wierzchu suszone zioła i warzywa. Wędlina każdej kanapce nada wyjątkowego charakteru.
0,4-0,8 kg
24 dni

Polędwica długo dojrzewająca to produkt ekskluzywny, który swoim smakiem, konsystencją i aromatem zachwyci najbardziej wymagające podniebienia. Do produkcji polędwicy wykorzystano dokładnie wyselekcjonowane mięso wieprzowe. Z każdych 133 gram powstało 100 gram gotowego wyrobu. Taka koncentracja a także kompozycja przypraw i kolejne procesy produkcji zagwarantowały niepowtarzalny charakter polędwicy. Dojrzewająca, wędzona i suszona jest kwintesencją najlepszych tradycji w produkcji wędlin w Polsce. Już jeden cienki plasterek odmieni każdą nudną kanapkę. Produkt bez dodatku fosforanów.
0,8-1,3 kg
100 dni

Jest to doskonałej jakości szynka wieprzowa, na wyprodukowanie której 100g użyto aż 133 g mięsa wieprzowego. Szynkę tą charakteryzuje smak i zapach tak bardzo przypominające wędliny przygotowywane domowymi sposobami. Jest niezwykle krucha i smaczna. Proces dojrzewania, któremu została poddana gwarantuje także je soczystość i piękną barwę, którą zachwyca na każdym plasterku. Szynka ta doskonale komponuje się z serami oraz warzywami. Dzięki niej każda kanapka nabierze wyjątkowego charakteru. Podsmażona szynka doskonale komponuje się też z jajkami po benedyktyńsku. Szynka nie zawiera fosforanów.
0,8-1,1 kg
100 dni

Wędlina z mięsa wieprzowego.
1,5-2,2 kg
23 dni

Schab z mięsa wieprzowego.
1,5-2,2 kg
24 dni

Szynka z mięsa wieprzowego.
1,4-1,8 kg
24 dni

100 g kiełbasy wyprodukowano z 101 g mięsa wieprzowego.
0,6-1,1 kg
24 dni

100 g szynki powstaje ze 101 g mięsa wieprzowego. Nasza Szynka Krucha została nagrodzona certyfikatem Doceń Polskie.
1,0-1,5 kg
24 dni

100 g schabu powstaje ze 101 g mięsa wieprzowego.
1,4-2,0 kg
24 dni

Kaszanka z mięsa wieprzowego.
0,4 - 0,8 kg
18 dni