Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
100 g produktu wyprodukowano ze 104 g mięsa wieprzowego
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1085 kJ/ 261 kcal,
tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,2 g,
węglowodany 1,0 g w tym cukry 0,8 g,
białko 17 g, sól 2.2 g.
- 0,5 kg
- 21 dni
- 2-8 stopni C°C
Kiełbasa średnio rozdrobniona. Wyprodukowana z mięsa wieprzowego.
Charakterystyczny smak z pewnością zaspokoi nawet najbardziej wymagającego klienta.
Wyrazisty smak nada daniom wyjątkowego charakteru sprawdzi się również na grilla.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1098 kJ/ 265 kcal,
tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,1 g,
węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,6 g, białko 17 g, sól 2,0 g.
- 0,5-0,8 kg
- 21
Kiełbasa cienka, średnio rozdrobniona – nasyci i zachwyci swoim aromatem i smakiem.
Sprawdzi się w polskiej kuchni jako dodatek do bigosu, kapuśniaku czy zupy grochowej.
Idealnie sprawdzi się również na grillu.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1044 kJ/ 252 kcal,
tłuszcz 21 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,8 g,
węglowodany 3,0 g w tym cukry 0,7 g,
białko 14 g, sól 1,8 g.
- 1,0 - 1,2 kg
- 32 dni
Kiełbasa Głogowska to propozycja dla miłośników polskich smaków.
Wysoką jakość produktu podkreśla wysoka mięsność: 100 g produktu wyprodukowano ze 106 g mięsa wieprzowego. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.
Głogowska znalazła swoje stałe miejsce na stołach w wielu domach. Produkt ten smakuje świetnie zarówno na zimno jak i na ciepło.
Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?
W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe
Krótkie pętka
Jest średnio zmielona
Doskonale przywędzona
Pozbawiona fosforanów, barwników i glutaminianu sodu
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1067 kJ/ 257 kcal,
tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,9 g,
węglowodany 1,1 g w tym cukry 0,6 g,
białko 17 g,
sól 1,9 g
- 0,5 kg
- 25 dni
Kiełbasa podwawelska ZM „Warmia” to bogactwo smaku, które przypadnie do gustu wszystkim osobom gustującym w potrawach mięsnych. Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. Zapakowana w małe opakowanie, dzięki czemu zachowuje najlepszą świeżość.
Kiełbasa podwawelska ZM „Warmia” stworzona została z najlepszej jakości mięsa wieprzowego – 96 %. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.
Pyszny smak, który doda charakteru każdej potrawie, szczególnie tym klasycznym, polskim daniom, jak bigos czy zupa grochowa.
Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?
W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe
Długie pętka
Jest średnio zmielona
Doskonale przywędzona
Pozbawiona fosforanów i glutaminianu sodu
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 970 kJ/ 234 kcal,
tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g,
węglowodany 1,2 g w tym cukry 0,7 g,
białko 16 g, sól 2,1 g.
- 0,45 kg
- 28 dni
Cienkie parzone kiełbaski wieprzowe w naturalnej osłonce. Wyraźny aromat przypraw idealnie komponuje się z delikatnym smakiem mięsa.
Wyrób ten stanowi idealną propozycję na grilla. Dobrze smakują również upieczone czy podsmażone do zrumienienia na patelni.
Dzięki delikatnej osłonce, produkt jest szczególnie polecany dla dzieci i osób starszych.
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1093 kJ/ 264 kcal
tłuszcz 23 g w tym kwasy nasycone 8,8 g
węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,3 g
białko 12 g
sól 1,4 g
- 0,5- 0,8 kg
- 17 dni
Nasze Kabanosy to doskonała przekąska, która sprawdzi się nie tylko na imprezach w postaci koreczków, ale także jest to fajny pomysł na pożywne i zdrowe przegryzanie pomiędzy posiłkami, jak i w podróży. Doskonale nadadzą się również do dań obiadowych z makaronami, będą pasować też do jajek i zapiekanek.
Kabanosy ZM „Warmia”: można jeść na surowo, a także smażyć i piec, np. doskonale sprawdzą się jako składnik na pizzy. Produkowane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, w poręcznym opakowaniu, które możesz wziąć ze sobą zawsze i wszędzie. Są mocno wysuszone, co znacznie polepsza ich smak, który jest delikatny oraz jednolity.
Do wytworzenia 100 g gotowej wędliny zużyto 166 g świeżego mięsa wieprzowego.
Produkt w osłonce naturalnej.
Temperatura przechowywania do 22 stopni C.
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1864 kJ/ 450 kcal,
tłuszcz 38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g,
węglowodany 1,5 g w tym cukry 1,1 g,
białko 25 g, sól 3,4 g.
- 0,2 kg
- 40 dni
- 22°C
Typowa polska biała kiełbasa parzona, niewędzona, w naturalnej osłonce.
Produkt doskonale nadaje się na grilla oraz do przygotowania żurku. W smaku wyczuwalny pieprz i majeranek.
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu: energia 944 kJ/ 228 kcal, tłuszcz 19 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,9 g, węglowodany 1,8 g w tym cukry 0,5 g, białko 13 g, sól 1,5 g.
- 0,5-0,7
- 17 dni
Kiełbasa Francuska wieprzowo-wołowa jest bardzo dobrym wyborem z gamy kiełbas cienkich, jej wartość użytkową docenia każdy kucharz, ze względu na jej uniwersalność, oraz elastyczność użytkową.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 919 kJ/221 kcal,
tłuszcz 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4 g,
węglowodany 3,1 g w tym cukry 0,9 g,
białko 15 g, sól 2,1 g
- 0,8-1,2 kg
- 20 dni
Kiełbasa wieprzowo-wołowa, wędzona i parzona. W smaku lekko wyczuwalny pieprz. Znakomita zarówno do przygotowania na ciepło, jak również na zimno.
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1237 kJ/299 kcal,
tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g,
węglowodany 2,7 w tym cukry 0,9 g,
białko 13 g, sól 1,8 g.
- 1,0-1,4 kg
- 34 dni
Jej oryginalny smak i atrakcyjny wygląd sprawia, że
Oryginalny smak i atrakcyjny wygląd kiełbasy Słomkowej sprawia, że dobrze wygląda pokrojona na biesiadnym stole, a także można ją wykorzystywać do domowych potraw.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1322 kJ/ 320 kcal,
tłuszcz 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g,
węglowodany 1,8 g w tym cukry 0,9 g,
białko 14 g, sól 2,2
- 1,0-1,3 kg
- 22 dni
Smakowite kiełbaski z mięsa wieprzowego.
Delikatna kompozycja przypraw i wysokiej jakości kawałki soczystego mięsa w jadalnej osłonce kolagenowej.
Idealna z wody jak i z piekarnika, pyszna na GRILLA!
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1029 kJ/ 248 kcal,
tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,5 g,
węglowodany 2,7 g w tym cukry 0,7 g,
białko 14 g, sól 1,9 g.
- 0,65-0,85 kg
- 20 dni
Klasyczna propozycja, absolutna podstawa w każdej kuchni. Wykorzystywana do bigosu, mięsnego leczo, wszelkiego rodzaju zup, jak również na grilla.
Kiełbasa z mięsa wołowo-wieprzowego.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 943 kJ/227 kcal,
tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,8 g,
węglowodany 2,8 w tym cukry 0,8 g,
białko 14 g, sól 1,8 g.
- 0,8-1,2 kg
- 21 dni
Kiełbasa wieprzowa (85 %), średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. W naturalnej osłonce.
Batony długości 12-13 cm o charakterystycznej złocistej barwie.
Niezwykle smaczna i aromatyczna kiełbasa cienka, z lekko wyczuwalnym smakiem pieprzu.
Doskonała do podawania na zimno, jak i na gorąco. Podzielona na niewielkie pętka, latem idealna na grilla, jak i do pieczenia nad ogniskiem.
Sprawdzi się również jako dodatek do jajecznicy lub innych potraw.
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 797 kJ/ 191 kcal,
tłuszcz 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,8 g,
węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,6 g,
białko 16 g, sól 1,9 g.
- 0,5-0,8 kg
- 34 dni
Kiełbaski z mięsa wieprzowego.
Te cienkie kiełbaski wieprzowe to specjał zajadany zarówno na ciepło jak i na zimno, wśród naszych smakoszy mają rzeszę fanów w każdym wieku.
Wystarczy podgrzać, postawić na stół, podać z pajdą chleba i uczta gotowa.
Doskonałe z grilla, jak i usmażone na patelni.
.
.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1098 kJ/ 265 kcal,
tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,1 g,
węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,6 g,
białko 17 g, sól 2,0 g.
- 0,5-0,8 kg
- 21 dni
Wiecie, co to „szyszkojagody”? To nic innego jak owoce jałowca! Bardzo popularne w kuchni słowiańskiej i szczególnie doceniane przy wyrobie wędlin. To właśnie one nadają potrawom wyjątkowy korzenny posmak i charakterystyczny balsamiczny aromat . Nie wierzycie? Spróbujcie naszej jałowcowej …od zawsze, a już na zawsze zapamiętacie jej smak.
Jest to niezwykle aromatyczna i pełna tradycyjnego smaku kiełbasa, którą niewątpliwie pokocha cała twoja rodzina. Kiełbasa jest kompozycją średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego i wołowego. Z każdych 111 gram tej kompozycji powstało 100 gram gotowego produktu owiniętego naturalną osłonką. Dzięki temu jego smak jest tak głęboki. Wyrazistości nadały mu kolejno procesy wędzenia, parzenia i podsuszenia, a niezwykłej finezji wyraźnie wyczuwalna nuta jałowca. Kiełbasa ma średnicę około 26 mm. Doskonale sprawdzi się zarówno na kanapce, w koreczku, jak i w potrawach jednogarnkowych, głównie na bazie papryki czy kapusty kiszonej.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1238 KJ/ 299 kcal,
tłuszcz 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g,
węglowodany 1,1 g w tym cukry 0,7 g,
białko 17 g, sól 2,2 g.
- 0,9-1,3 kg
- 24 dni
100 g produktu powstaje z 120 g mięsa wieprzowego i z 13 g mięsa wołowego.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia 1132 kJ/ 272 kcal,
tłuszcz 19 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,3 g,
węglowodany 1,2 g w tym cukry 0,4 g,
białko 24 g, sól 2,0 g.
- 0,4 kg
- MAP 45 dni