NOWOŚĆ
Kiełbasa na kartki
  • 0,5 kg

  • 21 dni
  • 2-8 stopni C°C
100 g produktu wyprodukowano ze 104 g mięsa wieprzowego

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

100 g produktu wyprodukowano ze 104 g mięsa wieprzowego

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1085 kJ/ 261 kcal,

tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,2 g,

węglowodany 1,0 g w tym cukry 0,8 g,

białko 17 g, sól 2.2 g.

Kiełbasa myśliwego
50140
  • 0,5-0,8 kg

  • 21

Kiełbasa średnio rozdrobniona. Wyprodukowana z mięsa wieprzowego.

Charakterystyczny smak z pewnością zaspokoi nawet najbardziej wymagającego klienta.

Wyrazisty smak nada daniom wyjątkowego charakteru sprawdzi się również na grilla.

 

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1098 kJ/ 265 kcal,

tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,1 g,

węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,6 g, białko 17 g, sól 2,0 g.

 

Kiełbasa firmowa
52300
  • 1,0 - 1,2 kg

  • 32 dni

Kiełbasa cienka,  średnio rozdrobniona – nasyci i zachwyci swoim aromatem i smakiem.

Sprawdzi się w polskiej kuchni jako dodatek do bigosu, kapuśniaku czy zupy grochowej.

Idealnie sprawdzi się również na grillu.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1044 kJ/ 252 kcal,

tłuszcz 21 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,8 g,

węglowodany 3,0 g w tym cukry 0,7 g,

białko 14 g, sól 1,8 g.

Kiełbasa Głogowska
50580
  • 0,5 kg

  • 25 dni
Bez fosforanów
Bez konserwantów
Bez glutaminianu sodu
100g produktu wyprodukowano ze 106g mięsa wieprzowego

Kiełbasa Głogowska to propozycja dla miłośników polskich smaków.

Wysoką jakość produktu podkreśla wysoka mięsność:  100 g produktu wyprodukowano ze 106 g mięsa wieprzowego. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.

Głogowska znalazła swoje stałe miejsce na stołach w wielu domach. Produkt ten smakuje świetnie zarówno na zimno jak i na ciepło.

Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?

W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe

Krótkie pętka

Jest średnio zmielona

Doskonale przywędzona

Pozbawiona fosforanów, barwników i glutaminianu sodu

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1067 kJ/ 257 kcal,

tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,9 g,

węglowodany 1,1 g w tym cukry 0,6 g,

białko 17 g,

sól 1,9 g

Kiełbasa podwawelska
50060
  • 0,45 kg

  • 28 dni
96% mięsa wieprzowego

Kiełbasa podwawelska  ZM „Warmia” to bogactwo smaku, które przypadnie do gustu wszystkim osobom gustującym w potrawach mięsnych. Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. Zapakowana w małe opakowanie, dzięki czemu zachowuje najlepszą świeżość.

Kiełbasa podwawelska ZM „Warmia” stworzona została z najlepszej jakości mięsa wieprzowego – 96 %. Wędzona w naturalnej osłonce, o średnim stopniu zmielenia.

Pyszny smak, który doda charakteru każdej potrawie, szczególnie tym klasycznym, polskim daniom, jak bigos czy zupa grochowa.

Kiełbasa ZM „Warmia” – dlaczego jest taka smaczna?

W składzie najwyższej jakości chude mięso wieprzowe

Długie pętka

Jest średnio zmielona

Doskonale przywędzona

Pozbawiona fosforanów i glutaminianu sodu

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 970 kJ/ 234 kcal,

tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g,

węglowodany 1,2 g w tym cukry 0,7 g,

białko 16 g, sól 2,1 g.

 

Kiełbaski Delikatesowe/Rusztowe
50580
  • 0,5- 0,8 kg

  • 17 dni

Cienkie parzone kiełbaski wieprzowe w naturalnej osłonce. Wyraźny aromat przypraw idealnie komponuje się z delikatnym smakiem mięsa.

Wyrób ten stanowi idealną propozycję na grilla. Dobrze smakują również  upieczone czy podsmażone do zrumienienia na patelni.

Dzięki delikatnej osłonce, produkt jest szczególnie polecany dla dzieci i osób starszych.

.

.

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 1093 kJ/ 264 kcal

tłuszcz 23 g w tym kwasy nasycone 8,8 g

węglowodany 1,7 g w tym cukry 0,3 g

białko 12 g

sól 1,4 g