Karkówka wieprzowa wolno gotowana
Zaletą naszej karkówki jest to, ze przyrządza się je bardzo szybko. Wystarczy upiec je w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez 20 minut i obiad gotowy.
Soczyste, rozpływające się w ustach mięso z pewnością przypadnie do gustu osobom, które cenią sobie delikatny smak.
Łopatka idealnie komponuję się zarówno w kaszą jak i ziemniakami, uzupełniona surówka będzie stanowiła dobrze zbilansowany posiłek.
- 0,5 kg
- 90 dni
Energia
747 kJ/179 kcal
Tłuszcz 12 g w tym kwasy
tłuszczowe nasycone 4,8 g
Węglowodany
<3,2 g w tym cukry <0,7 g
Białko 14 g
Sól 1,6 g
Składniki:
karkówka wieprzowa 68 % (zawiera naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), woda, sól, glukoza, aromaty, przyprawy, ekstrakty przypraw, cukier, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: E415, E1422; oleje i tłuszcze roślinne częściowo utwardzone (słonecznik, rzepak, kokos), maltodekstryna, pomidory, barwnik: karmel, regulator kwasowości: E330, skrobia ziemniaczana, hydrolizowane białko roślinne (z rzepaku i kukurydzy).
Dostępna forma pakowania:
KOD 53934 0,5 kg (folia multicook + kartonik) produkt stałowagowy