Aktualności

05 listopada 2018
Doceń Polskie „TOP PRODUKT” dla kiełbasy gospodarza z warmińskiej wędzarni

Zakłady Mięsne Warmia otrzymały prestiżowy certyfikat, a produkowana w biskupieckiej firmie Kiełbasa gospodarza z warmińskiej wędzarni – znak jakości ogólnopolskiego programu DOCEŃ POLSKIE oraz tytuł TOP PRODUKT. Eksperci przyznali wyróżnienia już po raz 30. Honorowy patronat nad programem sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Do certyfikacji przystąpiło blisko 70 producentów, eksperci ocenili łącznie niemal 160 […]

CZYTAJ
09 sierpnia 2018
Już jest! Wołowina wolno gotowana w sosie grzybowym!

Zakłady Mięsne „Warmia” rozpoczynają sezon grzybowy nowym daniem. Lubiana przez klientów za smak i szybkość przygotowania wołowina wolno gotowana teraz będzie dostępna w nowym wariancie smakowym: w sosie grzybowym. Wystarczy przyrządzić potrawę w piekarniku przez 35 min lub w kuchence mikrofalowej przez 10-12 min, by cieszyć się kruchą i soczystą wołowiną z grzybami. Wołowina wolno […]

CZYTAJ
07 maja 2018
Warmia uruchamia nowy format sklepów

Zakłady Mięsne Warmia uruchomiły pierwszy sklep w formacie „Steak&burger”. To tradycyjny sklep mięsny połączony ze strefą gastronomiczną, gdzie można zjeść burgery i kanapki przygotowywane na miejscu.   To zupełnie nowa koncepcja sklepów firmowych Warmii. W nowych punktach szeroki asortyment wędlin i mięs, w tym wołowina z własnego gospodarstwa i od lokalnych dostawców, został dodatkowo wzbogacony […]

CZYTAJ