Aktualności
Zakłady Mięsne Warmia wprowadziły na rynek nową linię produktów „Biskupieckie specjały”. To produkty przypominające smak dawnych „specjałów”. To powrót do dawnych, wyrazistych i lubianych przez Klientów smaków. Do linii wchodzą mniej popularne, ale bardzo smaczne i swojskie produkty: mielonka, pieczeń, salceson i słoikowa. Produkty są już dostępne w sieci sklepów firmowych Warmii.
Zakłady Mięsne Warmia otrzymały prestiżowy certyfikat, a produkowana w biskupieckiej firmie Kiełbasa gospodarza z warmińskiej wędzarni – znak jakości ogólnopolskiego programu DOCEŃ POLSKIE oraz tytuł TOP PRODUKT. Eksperci przyznali wyróżnienia już po raz 30. Honorowy patronat nad programem sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Do certyfikacji przystąpiło blisko 70 producentów, eksperci ocenili łącznie niemal 160 […]
Zakłady Mięsne „Warmia” rozpoczynają sezon grzybowy nowym daniem. Lubiana przez klientów za smak i szybkość przygotowania wołowina wolno gotowana teraz będzie dostępna w nowym wariancie smakowym: w sosie grzybowym. Wystarczy przyrządzić potrawę w piekarniku przez 35 min lub w kuchence mikrofalowej przez 10-12 min, by cieszyć się kruchą i soczystą wołowiną z grzybami. Wołowina wolno […]