Polędwica sopocka
50880
  • 1,9-2,5 kg

  • 24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.

Szynka wieprzowa z nogą
53360
  • 5,0-7,0 kg

  • 14 dni

100 g szynki wyprodukowano z 128 g mięsa wieprzowego. Przygotowana tradycyjną metodą, peklowana przez 10 dni, parzona i pieczona. Bez wzmacniaczy smaku! Doskonała na przyjęcia, biesiady i święta.

Boczek wędzony łuskany
50910
  • 1,1-1,6 kg

  • 24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.

Słonina surowa wędzona
51010
  • 0,9-1,3 kg

  • 24 dni

Produkt z mięsa wieprzowego.

Szynka surowa wędzona
51350
  • 1,4-1,8 kg

  • 23 dni

Szynka  z mięsa wieprzowego.