Kark B/K
22112/21052
  • VAC duże porcje 2-3 kg/VAC małe porcje 0,7-1 kg

  • 17 dni
  • 0-4 st. C°C

Zawiera mięśnie szyi i karku. Mięso jest sprężyste i soczyste z widocznym tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Doskonały na: bulion, mielone, danie jednogarnkowe, burgery, gulasz.

Stek minutowy z udźca wołowego bez kości
29070
  • Pojedyncze tacka SKIN/2 szt. 300 g/2 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Przygotowany z udźca wołowego w postaci cienkich plastrów. Przeznaczony do szybkiego przygotowania. Soczysty i kruchy.

Burger wołowy
28991
  • Pojedyncze tacka MAP/2 szt. 220 g/2 szt.

  • 9 dni
  • 0-4 st. C°C

Produkt surowy. Przygotowany z najwyższej jakości mielonego mięsa wołowego. Soczysty i kruchy. Średnica 95 mm, wysokość 17 mm.

Mostek wołowy z kością
24044
  • TAC 1-1,5 kg

  • 10 dni
  • 0-4 st. C°C

To warstwa mięśni piersiowych i międzyżebrowych pokrytych tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Z niego można przyrządzić aromatyczny bulion i doskonałe danie jednogarnkowe.

Kark wołowy z kością bulion
28424
  • TAC 0,7-1 kg

  • 10 dni
  • 0-4 st. C°C

Zawiera kości i mięśnie szyi z niewielką ilością tłuszczu. Do wolnego przygotowania. Doskonały na: bulion, danie jednogarnkowe, wywary.

Łata wołowa
21062
  • VAC porcje małe 0,7 kg

  • 20 dni
  • 0-4 st. C°C

Element mięsa wołowego o jasnoczerwonym kolorze i cienkiej warstwie mięśni, poprzerastany tkanką tłuszczową oraz łączną. Dzięki takiej budowie jest delikatna i o charakterystycznym smaku. Do wolnego przygotowania. Doskonała na: rosół, sztukę mięsa, mielone, burgery, wywary.