Kark B/K
22112/21052
  • VAC duże porcje 2-3 kg/VAC małe porcje 0,7-1 kg

  • 17 dni
  • 0-4 st. C°C

Zawiera mięśnie szyi i karku. Mięso jest sprężyste i soczyste z widocznym tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Doskonały na: bulion, mielone, danie jednogarnkowe, burgery, gulasz.

Wołowina wolno gotowana
20130
  • 0,5-0,7 kg

  • 6 m-cy

Wołowina wolno gotowana to pomysł na szybki obiad dla całej rodziny. Po przyrządzeniu w mikrofali (10-12 min) lub w piekarniku (35 min) jest krucha i aromatyczna.

Burger wołowy mrożony
28999
  • Tacka MAP karton/2 szt. lub 32 szt.; 110 g/1 szt.

  • 360 dni
  • -18 st. C°C

Przygotowany z wysokiej jakości mielonego mięsa wołowego, kruchy i soczysty. Średnica 95 mm, wysokość 17 mm.

Burger wołowy dojrzewający mrożony
28929
  • MAP karton/2 szt. lub 32 szt.; 200 g/1 szt.

  • 360 dni
  • -18 st. C°C

Przygotowany z wysokiej jakości mielonego mięsa wołowego. Kruchy i soczysty. Średnica: 125 mm, wysokość: ok. 17 mm.

Stek z polędwicy wołowej dojrzewający
29050
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 150 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z polędwicy, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.

Stek z rostbefu wołowego B/K dojrzewający
29030
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 250 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z rostbefu bez kości, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.