Burger wołowy dojrzewający mrożony
28929
  • MAP karton/2 szt. lub 32 szt.; 200 g/1 szt.

  • 360 dni
  • -18 st. C°C

Przygotowany z wysokiej jakości mielonego mięsa wołowego. Kruchy i soczysty. Średnica: 125 mm, wysokość: ok. 17 mm.

Stek z polędwicy wołowej dojrzewający
29050
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 150 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z polędwicy, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.

Stek z rostbefu wołowego B/K dojrzewający
29030
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 250 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z rostbefu bez kości, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.

Stek z antrykotu wołowego B/K dojrzewający
29020
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 250 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z antrykotu wołowego bez kości z delikatną okrywą tłuszczową. O jego soczystości i delikatności decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy oraz proces dojrzewania jakiemu został poddany.

Burger wołowy
28991
  • Pojedyncze tacka MAP/2 szt. 220 g/2 szt.

  • 9 dni
  • 0-4 st. C°C

Produkt surowy. Przygotowany z najwyższej jakości mielonego mięsa wołowego. Soczysty i kruchy. Średnica 95 mm, wysokość 17 mm.

Dostępny również o smaku jalapeno.

Mostek wołowy z kością
24044
  • TAC 1-1,5 kg

  • 10 dni
  • 0-4 st. C°C

To warstwa mięśni piersiowych i międzyżebrowych pokrytych tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Z niego można przyrządzić aromatyczny bulion i doskonałe danie jednogarnkowe.