Tosty z szynką z warmińskiej wędzarni i serem

PRZYSTAWKI
SKŁADNIKI
  • 4 kromki chleba tostowego
  • 4 plastry szynki z warmińskiej wędzarni „ZM Warmia”
  • 4 plastry sera żółtego
  • Ketchup
  • Musztarda
  • Masło
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Na kromce pieczywa tostowego ułóż plasterek żółtego sera, następnie szynkę z warmińskiej wędzarni. Dodaj sporo musztardy i ketchupu. Przykryj plasterkiem sera, a na koniec ułóż kolejną kromkę pieczywa. Górę kromki posmaruj obficie masłem. Zapiekaj na rumiano w opiekaczu lub grillu.

.

Zjedz jeszcze gorącą! Smacznego !

.

Przepis na to danie jest efektem współpracy ZM „Warmia” z Panią Nataszą Rozmus-Król, Blogerką kulinarną Sajkofanką Smaku, która jest również autorką zdjęć potrawy.