
Boczek wolno gotowany
Boczek wolno gotowany to prawdziwa perełka w domowym menu.
Aromatyczny, soczysty i prosty w przygotowaniu – idealny zarówno na kanapki, jak i jako przekąska do pracy. Wystarczy go podpiec w piekarniku.
Ale to nie wszystko! Jest delikatny i zachowuje więcej wilgoci, dzięki czemu jest bardziej soczysty.
0,8 kg
90 dni
Wartość odżywcza 100 g produktu:
Energia 2051 kJ/ 497 kcal
Tłuszcz 50 g w tym kwasy nasycone 19 g
Węglowodany 0,9 g w tym cukry 0,6 g
Białko 12 g
Sól 1,7 g
100 g produktu wyprodukowano ze 100 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe (zawierają naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), sól, przyprawy, substancja konserwująca: E250.
Produkt może zawierać: gluten, gorczycę, seler, soję, mleko, sezam.