Srebro dla naszego wolno gotowanego żebra wołowego!

10 czerwca 2025

Mamy to! 🏆
Z dumą informujemy, że nasze wolno gotowane żebro wołowe zdobyło II miejsce w prestiżowym konkursie „Produkt Mięsny 2025” w kategorii INNOWACJA.

Konkurs organizowany przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej promuje wyjątkowe produkty mięsne, które łączą tradycję z nowoczesnością. Nasze żebro zostało docenione za innowacyjne podejście do technologii przygotowania mięsa, doskonały smak oraz jakość, która wyprzedza oczekiwania współczesnych konsumentów.

To wyróżnienie utwierdza nas w przekonaniu, że warto łączyć rzemieślniczą precyzję z nowoczesnymi metodami produkcji.
Dziękujemy Kapitule Konkursu za docenienie naszego produktu i gratulujemy wszystkim laureatom!

💪 Nie zatrzymujemy się – przed nami kolejne smaczne wyzwania!