Doceń Polskie „TOP PRODUKT” dla Szynki z warmińskiej wędzarni

15 lutego 2021

W dniu 3 lutego br. w Hotelu Centrum w Sosnowcu odbył się XXXVIII audyt Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.  O certyfikat jakości – znak „Doceń polskie” ubiegało się 67 producentów, którzy do oceny zgłosili prawie 160 produktów.

 

Szynka z warmińskiej wędzarni  z  Zakładów Mięsnych „Warmia” w gronie najlepszych produktów XXXVIII certyfikacji „Doceń polskie”!

Nasza firma ma powody do zadowolenia! Lutowa atestacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” zakończyła się dla nas wielkim sukcesem. Szynka z warmińskiej wędzarni z naszej oferty została pozytywnie oceniona przez członków Loży Ekspertów. Specjaliści przyznali jej najwyższe noty we wszystkich ocenianych kategoriach, a tym samym godło „Doceń polskie TOP PRODUKT” zarezerwowane dla produktów charakteryzujących się wyjątkowymi walorami jakościowymi i smakowymi. Oznacza to, że wyrób ten zdobył maksymalne noty nie tylko za smak, ale również za wygląd i stosunek jakości do ceny. Warto przypomnieć, że nie jest to nasz pierwszy sukces w tej kategorii.  Jesteśmy już posiadaczem tego znaku promocyjnego, zdobytego w jednej z poprzednich edycji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

Co warte podkreślenia – zdobycie prestiżowego wyróżnienia, jakim jest tytuł „Doceń polskie TOP PRODUKT” to nie tylko powód do zadowolenia dla firmy, to przede wszystkim niezwykle ważny komunikat dla konsumentów poszukujących sprawdzonych, polskich wyrobów i pragnących w ten sposób wspierać rodzimych producentów żywności. Znak „Doceń polskie” to także gwarancja, że mają oni do czynienia z rzetelnie sprawdzonym przez niezależnych fachowców produktem o najwyższej jakości. Lożę ekspertów tworzą bowiem specjaliści, którzy zawodowo zajmują się żywieniem i technologią żywności – ich opinii można więc zaufać.

***

Program promocyjny „Doceń polskie” jest realizowany od 2011 roku. Jego celem jest promocja wysokiej jakości produktów spożywczych dostępnych na polskim rynku.