TEST

Polędwica długo dojrzewająca

Polędwica długo dojrzewająca to produkt ekskluzywny, który swoim smakiem, konsystencją i aromatem zachwyci najbardziej wymagające podniebienia. Do produkcji polędwicy wykorzystano dokładnie wyselekcjonowane mięso wieprzowe. Z każdych 133 gram powstało 100 gram gotowego wyrobu. Taka koncentracja a także kompozycja przypraw i kolejne procesy produkcji zagwarantowały niepowtarzalny charakter polędwicy. Dojrzewająca, wędzona i suszona jest kwintesencją najlepszych tradycji w produkcji wędlin w Polsce. Już jeden cienki plasterek odmieni każdą nudną kanapkę. Produkt bez dodatku fosforanów.

 

Wartość odżywcza 100 g produktu:

energia 600 kJ/ 142 kcal,

tłuszcz 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g,

węglowodany 0,9 g w tym cukry 0,8 g,

białko 29 g, sól 3,3 g