Kaszanka z Warmińskiej Wędzarni
50740
  • 0,4 - 0,8 kg

  • 18 dni

Kaszanka z mięsa wieprzowego.

Pieczona z Warmińskiej Wędzarni
51400
  • 0,9 - 1,3 kg

  • 25 dni

85% mięsa wieprzowego.

Kiełbasa Gospodarza z Warmińskiej Wędzarni
50790
  • 0,8 - 1,1 kg

  • 25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 105 g mięsa wieprzowego.

Kiełbasa z Warmińskiej Wędzarni
50800
  • 0,9 - 1,3 kg

  • 25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 118 g mięsa wieprzowego.

Schab z Warmińskiej Wędzarni
50760
  • 1,0-1,5 kg

  • 25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego.

Boczek z Warmińskiej Wędzarni
50780
  • 0,8 - 1,4 kg

  • 25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 126 g boczku wieprzowego.