NOWOŚĆ
Wołowina wolno gotowana w sosie grzybowym
24060
  • 0,5 - 07 kg

  • 6 m-cy

Wołowina wolno gotowana w sosie grzybowym to propozycja na smaczny, lecz szybki i prosty w przygotowaniu posiłek. Zamarynowana i przygotowana metodą slow cooking wołowina wymaga jedynie podpieczenia w piekarniku (35 min), gotowania (30 min) lub przygotowania w kuchence mikrofalowej (10-12 min). Po przyrządzaniu jest krucha i aromatyczna. Wyrazisty sos grzybowy sprawia, że potrawa jest soczysta i apetycznie prezentuje się na talerzu.

Wołowina wolno gotowana
20130
  • 0,5-0,7 kg

  • 6 m-cy

Wołowina wolno gotowana to pomysł na szybki obiad dla całej rodziny. Po przyrządzeniu w mikrofali (10-12 min) lub w piekarniku (35 min) jest krucha i aromatyczna.