Antrykot Z/K suchodojrzewający
26102
  • 6-11 kg

  • 6 dni
  • 0-4 st. C°C

Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa min. 30 dni. Wyrazisty i niepowtarzalny w smaku. Kruchości i soczystości nadaje mu przerost tłuszczowy.

T-Bone suchodojrzewający
26162
  • 6-11 kg

  • 6 dni
  • 0-4 st. C°C

Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa minimum 30 dni. Rostbef i polędwica zgrabnie połączone kością w kształcie litery T. Duży, smaczny i szczególnie polecany!

Stek z polędwicy wołowej dojrzewający
29050
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 150 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z polędwicy, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.

Stek z rostbefu wołowego B/K dojrzewający
29030
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 250 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z rostbefu bez kości, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania jakiemu został poddany.

Stek z antrykotu wołowego B/K dojrzewający
29020
  • Pojedyncze tacka SKIN/1 szt. ok. 250 g/1 szt.

  • 14 dni
  • 0-4 st. C°C

Otrzymany z antrykotu wołowego bez kości z delikatną okrywą tłuszczową. O jego soczystości i delikatności decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy oraz proces dojrzewania jakiemu został poddany.