Stek z rostbefu wołowego B/K dojrzewający mrożony
29039
  • ok. 250 g/1 szt.

  • 6 m-cy
  • -18 st. C°C

Otrzymany z rostbefu bez kości, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania – minimum 21 dni.

Stek z antrykotu wołowego B/K dojrzewający mrożony
29029
  • ok. 250 g/1 szt.

  • 6 m-cy
  • -18 st. C°C

Otrzymany z antrykotu wołowego bez kości z delikatną okrywą tłuszczową. O jego delikatności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy oraz proces dojrzewania jakiemu został poddany (min. 21 dni).

Stek z udźca wołowego dojrzewający mrożony
29009
  • 200 g/1 szt.

  • 6 m-cy
  • -18 st. C°C

Przygotowany z udźca wołowego, poddany procesowi dojrzewania (min. 28 dni). Przeznaczony do szybkiego przygotowania. Soczysty i kruchy.

Burger wołowy mrożony
28999
  • Tacka MAP karton/2 szt. lub 32 szt.; 110 g/1 szt.

  • 3 m-ce
  • -18 st. C°C

Przygotowany z wysokiej jakości mielonego mięsa wołowego, kruchy i soczysty. Średnica 95 mm, wysokość 17 mm.

Burger wołowy dojrzewający mrożony
28929
  • MAP karton/2 szt. lub 32 szt.; 200 g/1 szt.

  • 3 m-ce
  • -18 st. C°C

Przygotowany z wysokiej jakości mielonego mięsa wołowego. Kruchy i soczysty. Średnica: 125 mm, wysokość: ok. 17 mm.