Stek z rostbefu wołowego B/K dojrzewający mrożony
29039
  • ok. 250 g/1 szt.

  • 6 m-cy
  • -18 st. C°C

Otrzymany z rostbefu bez kości, delikatny, soczysty i kruchy dzięki procesowi dojrzewania – minimum 21 dni.

Stek z antrykotu wołowego B/K dojrzewający mrożony
29029
  • ok. 250 g/1 szt.

  • 6 m-cy
  • -18 st. C°C

Otrzymany z antrykotu wołowego bez kości z delikatną okrywą tłuszczową. O jego delikatności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy oraz proces dojrzewania jakiemu został poddany (min. 21 dni).

Stek z udźca wołowego dojrzewający mrożony
29009
  • 200 g/1 szt.

  • 6 m-cy
  • -18 st. C°C

Przygotowany z udźca wołowego, poddany procesowi dojrzewania (min. 28 dni). Przeznaczony do szybkiego przygotowania. Soczysty i kruchy.

Antrykot Z/K suchodojrzewający
26102
  • 6-11 kg

  • 6 dni
  • 0-4 st. C°C

Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa min. 30 dni. Wyrazisty i niepowtarzalny w smaku. Kruchości i soczystości nadaje mu przerost tłuszczowy.

T-Bone suchodojrzewający
26162
  • 6-11 kg

  • 6 dni
  • 0-4 st. C°C

Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa minimum 30 dni. Rostbef i polędwica zgrabnie połączone kością w kształcie litery T. Duży, smaczny i szczególnie polecany!

Kark B/K
22112/21052
  • VAC duże porcje 2-3 kg/VAC małe porcje 0,7-1 kg

  • 25 dni
  • 0-4 st. C°C

Zawiera mięśnie szyi i karku. Mięso jest sprężyste i soczyste z widocznym tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Doskonały na: bulion, mielone, danie jednogarnkowe, burgery, gulasz.