Wołowina wolno gotowana Gulasz wołowy
50710
  • 0,4 - 0,7 kg

  • 6 m-cy
Soczysty gulasz wołowy poddany procesowi wolnego gotowania. Po dodaniu ziemniaków bądź kaszy oraz surówki stanowi pełnowartościowy, smaczny posiłek.
Antrykot Z/K suchodojrzewający
26102
  • 6-11 kg

  • 6 dni
  • 0-4 st. C°C

Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa min. 30 dni. Wyrazisty i niepowtarzalny w smaku. Kruchości i soczystości nadaje mu przerost tłuszczowy.

T-Bone suchodojrzewający
26162
  • 6-11 kg

  • 6 dni
  • 0-4 st. C°C

Dla mięsnych melomanów. Dojrzewa minimum 30 dni. Rostbef i polędwica zgrabnie połączone kością w kształcie litery T. Duży, smaczny i szczególnie polecany!

Kark B/K
22112/21052
  • VAC duże porcje 2-3 kg/VAC małe porcje 0,7-1 kg

  • 17 dni
  • 0-4 st. C°C

Zawiera mięśnie szyi i karku. Mięso jest sprężyste i soczyste z widocznym tłuszczem. Do wolnego przygotowania. Doskonały na: bulion, mielone, danie jednogarnkowe, burgery, gulasz.

Wołowina wolno gotowana
20130
  • 0,5-0,7 kg

  • 6 m-cy

Wołowina wolno gotowana to pomysł na szybki obiad dla całej rodziny. Po dodaniu ziemniaków bądź kaszy oraz surówki stanowi pełnowartościowy, smaczny posiłek.

Po przyrządzeniu w mikrofali (10-12 min) lub w piekarniku (35 min) jest krucha i aromatyczna.

 

Burger wołowy mrożony
28999
  • Tacka MAP karton/2 szt. lub 32 szt.; 110 g/1 szt.

  • 360 dni
  • -18 st. C°C

Przygotowany z wysokiej jakości mielonego mięsa wołowego, kruchy i soczysty. Średnica 95 mm, wysokość 17 mm.