Nasze produkty
Wędliny
W bogatym świecie wędlin Warmii, wśród domowych aromatów, ale i oryginalnych nowoczesnych smaków, każdy wybierze coś dla siebie. Domowy smak wędzonek, kiełbas, kaszanek czy pasztetów zawładnie zmysłami nawet najbardziej wymagającego konesera wędlin.
Mięso
Pierwszy kęs jest jak dobre pierwsze wrażenie. W Warmii dbamy o to, aby było niezapomniane. Nasze mięsa kuszą soczystym smakiem, intensywnym kolorem i różnorodnością wyborów. W ofercie znajdziemy wołowinę, cielecinę, wieprzowinę i drób.
Nowości
Pasztet warmiński
Delikatny i pyszny. Idealny na śniadanie dla Ciebie i Twoich bliskich.
Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.
W małym opakowaniu, na raz, do produkcji którego wykorzystano surowce pochodzące z recyclingu.
86% mięsa
- 0,3 kg
- 20 dni
Pasztet warmiński
Delikatny i pyszny. Idealny na śniadanie dla Ciebie i Twoich bliskich.
Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.
W małym opakowaniu, na raz, do produkcji którego wykorzystano surowce pochodzące z recyclingu.
86% mięsa
- 0,3 kg
- 20 dni
Kiełbasa podwawelska
Cienka, długa kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 96 %, średnio rozdrobniona, doskonale przywędzona, w jelicie naturalnym, aromatyczna i krucha.
Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. W małym, wygodnym opakowaniu – dzięki czemu zachowuje świeżość na dłużej.
- 0,45 kg
- 22 dni
Kiełbasa podwawelska
Cienka, długa kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 96 %, średnio rozdrobniona, doskonale przywędzona, w jelicie naturalnym, aromatyczna i krucha.
Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. W małym, wygodnym opakowaniu – dzięki czemu zachowuje świeżość na dłużej.
- 0,45 kg
- 22 dni
Kiełbasa warmińska
Kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 98 %, średnio rozdrobniona, dobrze podwędzona, wyrazista w smaku, doskonała na kanapki, potrzebuje tylko odrobiny dobrego pieczywa i czegoś zielonego.
Charakterystyczny smak nadaje jej proces suszenia i wędzenia oraz użyte przyprawy.
Doskonała na kanapki, i jako dodatek np. do jajecznicy.
- 0,3 kg
- 24 dni
Kiełbasa warmińska
Kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 98 %, średnio rozdrobniona, dobrze podwędzona, wyrazista w smaku, doskonała na kanapki, potrzebuje tylko odrobiny dobrego pieczywa i czegoś zielonego.
Charakterystyczny smak nadaje jej proces suszenia i wędzenia oraz użyte przyprawy.
Doskonała na kanapki, i jako dodatek np. do jajecznicy.
- 0,3 kg
- 24 dni