Nasze produkty

Wędliny

W bogatym świecie wędlin Warmii, wśród domowych aromatów, ale i oryginalnych nowoczesnych smaków, każdy wybierze coś dla siebie. Domowy smak wędzonek, kiełbas, kaszanek czy pasztetów zawładnie zmysłami nawet najbardziej wymagającego konesera wędlin.

POZNAJ

Mięso

Pierwszy kęs jest jak dobre pierwsze wrażenie. W Warmii dbamy o to, aby było niezapomniane. Nasze mięsa kuszą soczystym smakiem, intensywnym kolorem i różnorodnością wyborów. W ofercie znajdziemy wołowinę, cielecinę, wieprzowinę i drób.

POZNAJ

Nowości
Pasztet warmiński

Delikatny i pyszny. Idealny na śniadanie dla Ciebie i Twoich bliskich.

Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.

W małym opakowaniu, na raz, do produkcji którego wykorzystano surowce pochodzące z recyclingu.

86% mięsa

  • 0,3 kg
  • 20 dni
ZOBACZ WSZYSTKIE
Pasztet warmiński

Delikatny i pyszny. Idealny na śniadanie dla Ciebie i Twoich bliskich.

Zapieczony na ciemny, lekko rumiany kolor. Wyraziście przyprawiony.

W małym opakowaniu, na raz, do produkcji którego wykorzystano surowce pochodzące z recyclingu.

86% mięsa

  • 0,3 kg
  • 20 dni
ZOBACZ WSZYSTKIE
Kiełbasa podwawelska

Cienka, długa kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 96 %, średnio rozdrobniona, doskonale przywędzona, w jelicie naturalnym, aromatyczna i krucha.

Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. W małym, wygodnym opakowaniu – dzięki czemu zachowuje świeżość na dłużej.

 

  • 0,45 kg
  • 22 dni
ZOBACZ WSZYSTKIE
Kiełbasa podwawelska

Cienka, długa kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 96 %, średnio rozdrobniona, doskonale przywędzona, w jelicie naturalnym, aromatyczna i krucha.

Doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco. W małym, wygodnym opakowaniu – dzięki czemu zachowuje świeżość na dłużej.

 

  • 0,45 kg
  • 22 dni
ZOBACZ WSZYSTKIE
Kiełbasa warmińska

Kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 98 %, średnio rozdrobniona, dobrze podwędzona, wyrazista w smaku, doskonała na kanapki, potrzebuje tylko odrobiny dobrego pieczywa i czegoś zielonego.

Charakterystyczny smak nadaje jej proces suszenia i wędzenia oraz użyte przyprawy.

Doskonała na kanapki, i jako dodatek np. do jajecznicy.

 

  • 0,3 kg
  • 24 dni
ZOBACZ WSZYSTKIE
Kiełbasa warmińska

Kiełbasa o dużej zawartości mięsa wieprzowego 98 %, średnio rozdrobniona, dobrze podwędzona, wyrazista w smaku, doskonała na kanapki, potrzebuje tylko odrobiny dobrego pieczywa i czegoś zielonego.

Charakterystyczny smak nadaje jej proces suszenia i wędzenia oraz użyte przyprawy.

Doskonała na kanapki, i jako dodatek np. do jajecznicy.

 

  • 0,3 kg
  • 24 dni
ZOBACZ WSZYSTKIE
ZOBACZ WSZYSTKIE 3