Kiełbasa Sołtysa
52220
  • 0,6-1,1 kg

  • 24 dni

100 g kiełbasy wyprodukowano z 101 g mięsa wieprzowego.

Szynka Krucha
51890
  • 1,0-1,5 kg

  • 24 dni

100 g szynki powstaje ze 102 g mięsa wieprzowego. Nasza Szynka Krucha została nagrodzona certyfikatem Doceń Polskie.

Schab Kruchy
52240
  • 1,4-2,0 kg

  • 24 dni

100 g schabu powstaje ze 102 g mięsa wieprzowego.

Kaszanka z Warmińskiej Wędzarni
50740
  • 0,4 - 0,8 kg

  • 18 dni

Kaszanka z mięsa wieprzowego.

Pieczona z Warmińskiej Wędzarni
51400
  • 0,9 - 1,3 kg

  • 25 dni

85% mięsa wieprzowego.

Kiełbasa Gospodarza z Warmińskiej Wędzarni
50790
  • 0,8 - 1,1 kg

  • 25 dni

100 g produktu wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego.