Aktualności

28 listopada 2017
Z Warmińskiej Wędzarni na świąteczny stół

W okresie świątecznym na polskich stołach królują polskie i tradycyjne smaki. Zwracamy coraz większą uwagę na jakość i pochodzenie kupowanych mięs i wędlin, a polskie lokalne marki cieszą się największym zaufaniem klientów. Jak w gorączce świątecznych zakupów rozpoznać produkty najlepszej jakości, które swym smakiem podkreślą uroczysty i rodzinny charakter Świąt Bożego Narodzenia, radzi Bartosz Jankowiak […]

CZYTAJ
03 października 2017
Nowość z Warmii! „Sztuka mięsa” – steki z wołowiny dojrzewającej

Zakłady Mięsne „Warmia” wprowadzają na rynek nową linię steków z wołowiny dojrzewającej – „Sztuka mięsa”. To w 100% naturalne mięso pochodzące z własnej hodowli i od sprawdzonych, lokalnych dostawców. Swoje walory smakowe zawdzięcza przechowywaniu w specjalnych warunkach chłodniczych i wilgotności przez okres do 8 tygodni. W skład nowej linii produktów wchodzą m.in. steki z polędwicy, […]

CZYTAJ
14 marca 2018
Nota prawna

Plan podziału MARDI SP. z o.o. z siedzibą w Biskupcu poprzez przeniesienie części majątku na MABUD SP. z o.o. z siedzibą w Biskupcu z dnia 12 grudnia 2017 roku.

CZYTAJ